МДПУ репозиторій

Тeopeтикo-мeтoдoлoгiчнi зacaди пpoфeciйнoї пiдгoтoвки мaйбутнix учитeлiв дo тьютopcькoї дiяльностi: дис. ...докт. пед. наук: 13.00.04

Осадча, К. П. (2020) Тeopeтикo-мeтoдoлoгiчнi зacaди пpoфeciйнoї пiдгoтoвки мaйбутнix учитeлiв дo тьютopcькoї дiяльностi: дис. ...докт. пед. наук: 13.00.04. Кандидатська thesis, Класичний приватний університет. - Запоріжжя.

[img] Text
dis_OsadchaKP_.pdf

Скачати (10MB)

Резюме

Дисертаційна робота є теоретико-експериментальним дослідженням проблеми удосконалення професійної підготовки майбутніх учителів до тьюторської діяльності. У дисертації вперше на основі цілісного наукового аналізу професійної підготовки учителів та професійної діяльності тьюторів в Україні та за кордоном обґрунтовано теоретико-методологічні засади професійної підготовки майбутніх учителів до тьюторської діяльності. Проаналізовано стан дослідження проблеми у педагогічній теорії та практичній діяльності закладів вищої освіти в Україні та за кордоном. Визначено базові поняття дослідження, які виокремлено у три групи: поняття, що розкривають теоретико-методологічні засади дослідження; поняття, що розкривають дослідження професійної підготовки майбутніх учителів; поняття, що розкривають сутність професійної підготовки майбутніх учителів до тьюторської діяльності. Подано визначення понять «тьюторство», «тьюторський супровід», «тьюторська діяльність», «тьюторська компетентність», «індивідуалізація», «індивідуальна освітня траєкторія», «індивідуальний освітній маршрут», «індивідуальна освітня програма» та виокремлено підходи до розуміння сутності поняття «тьюторська діяльність» як виховальної, індивідуалізованої, посередницької, нормувальної, кооперативної діяльності та як діяльності у дистанційному навчанні.

Тип елементу : Дисертація (Кандидатська)
Додаткова інформація: 1. Осадча К. П. Теоретико-методологічні засади професійної підготовки майбутніх учителів до тьюторскої діяльності : дис... д-ра пед. наук : 13:00:04 / Катерина Петрівна Осадча. – Запоріжжя, 2020. – 705 с.
Теми: L Освіта > L Освіта (Загальне)
L Освіта > LB Теорія і практика освіти
L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB2300 Вища освіта
L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB2361 Учбовий план
L Освіта > LC Спеціальні аспекти освіти
L Освіта > LC Спеціальні аспекти освіти > LC5201 Додаткова освіта. Доросла освіта. Неперервна Освіта
T Технологія > T Технологія (Загальне)
Підрозділи: Факультет інформатики, математики та економіки > Кафедра інформатики і кібернетики
Користувач, що депонує: Кафедра інформатики і кібернетики
Дата внесення: 01 Бер 2021 11:48
Останні зміни: 29 Жов 2021 16:59
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/11532

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу