МДПУ репозиторій

Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Організація педагогічного забезпечення для фізкультурно-оздоровчих клубів"

Щирий, Владислав Валерійович (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Організація педагогічного забезпечення для фізкультурно-оздоровчих клубів". Запоріжжя.

[img] Text
_МР_Щирий Демо.pdf

Скачати (318kB)

Резюме

У роботі проведено дослідження організації педагогічного забезпечення у фізкультурно оздоровчих клубах: визначення елементів клубних програм; підбір фізичних вправ і їх поєднань, комплексів вправ, способів оцінки їх виконання; розглянуто підходи до розробки та комплектування в програми і методики елементів педагогічного забезпечення рухової діяльності, що відображають запити населення, організацію клубного педагогічне забезпечення, а також визначення наявності дисциплін та навчальних модулів, що можуть бути застосовувані при підготовці фахівців фізкультурно-спортивного напряму. Нами визначено шість факторів, за якими класифіковано мотиви та потреби людей до занять у фізкультурно-спортивних клубах: фактор оптимізації рухового режиму; фактор членства в клубі; фактор покращення здоров'я; фактор комфорту в клубі; фактор особистого інтересу; фактор спорту. Як результат, визначаємо, що ефективність формування у майбутніх фахівців компетентностей щодо педагогічного забезпечення задля ефективної діяльності у фізкультурно оздоровчих клубах залежить щонайменше від забезпечення трьох складових: наповнення змісту навчальних дисциплін реальними умовами сучасного соціально-економічного середовища; включення до робочих програм навчальних дисциплін спеціальних додаткових тем або розділів; цілеспрямована й спеціально організована освіта пов’язана зі змістом дисциплін спеціалізації.

Тип елементу : Інший
Теми: L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB2300 Вища освіта
Q Наука > Q Наука (Загальне)
R Медицина > RA Суспільні аспекти медицини > RA0421 Охорона здоров'я. Гігієна. Профілактична медицина
Підрозділи: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти > Кафедра теорії і методики фізичного виховання та спортивних дисциплін
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти > Кафедра теорії і методики фізичного виховання та спортивних дисциплін
Користувач, що депонує: професор Тетяна Євгенівна / Т.Є. Христова
Дата внесення: 03 Черв 2024 12:28
Останні зміни: 03 Черв 2024 12:28
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/13698

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу