МДПУ репозиторій

Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Розвиток емоційно-вольової та пізнавальної сфери особистості засобами та методами фізичного виховання"

Кулябіна, Анна Олександрівна (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Розвиток емоційно-вольової та пізнавальної сфери особистості засобами та методами фізичного виховання". Запоріжжя.

[img] Text
МР_Кулябіна Демо.pdf

Скачати (294kB)

Резюме

Тема магістерської роботи: «Розвиток емоційно-вольової та пізнавальної сфери особистості засобами фізичного виховання» Мета дослідження: Метою дослідження є вивчення впливу фізичного виховання на розвиток емоційно-вольової та пізнавальної сфер особистості учнів, а також розробка рекомендацій щодо реалізації цього впливу в педагогічному процесі. Організація та основні результати дослідження: Дослідження включало аналіз теоретичних підходів до розвитку зазначених сфер, вивчення ролі фізичних вправ, рухливих ігор, спортивних змагань, танцю, музики та образотворчого мистецтва у формуванні емоційно-вольових та пізнавальних якостей студентів. Розроблено та апробовано методику підвищення психологічного ефекту фізичного виховання. Наукова новизна та практичне значення роботи: Наукова новизна полягає у розкритті механізмів впливу фізичного виховання на розвиток психічних якостей студентів та розробці педагогічних методів підвищення цього впливу. Результати дослідження можуть бути використані в педагогічній практиці для формування гармонійної та успішної особистості.

Тип елементу : Інший
Неконтрольовані ключові слова: фізичне виховання, емоційно-вольова сфера, пізнавальна сфера
Теми: B Філософія. Психологія. Релігія > BF Психологія
L Освіта > LB Теорія і практика освіти
Q Наука > Q Наука (Загальне)
R Медицина > RA Суспільні аспекти медицини > RA0421 Охорона здоров'я. Гігієна. Профілактична медицина
Підрозділи: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти > Кафедра теорії і методики фізичного виховання та спортивних дисциплін
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти > Кафедра теорії і методики фізичного виховання та спортивних дисциплін
Користувач, що депонує: професор Тетяна Євгенівна / Т.Є. Христова
Дата внесення: 25 Трав 2024 15:20
Останні зміни: 25 Трав 2024 15:20
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/13655

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу