МДПУ репозиторій

Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Розвиток фізичної культури учнів середнього шкільного віку засобами рухливих ігор"

Четверик, Володимир Миколайович (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Розвиток фізичної культури учнів середнього шкільного віку засобами рухливих ігор". Запоріжжя.

[img] Text
_МР_Четверик Демо.pdf

Скачати (297kB)

Резюме

Формування фізичної культури в процесі використання фізкультурно-оздоровчих заходів у навчальному закладі та спільна діяльність школи та сім’ї у процесі фізичного виховання підлітків. Об’єкт дослідження – процес фізичного виховання учнів середнього шкільного віку (7-8 кас). Мета дослідження полягає у теоретичному та емпіричному дослідженні процесу фізичного виховання учнів середнього шкільного віку на основі фізкультурно-оздоровчих заходів у продовж навчального дня та форм організації спільної діяльності закладу освіти і сім’ї. Педагогічний експеримент проводився на базі закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 5 м. Токмак Запорізької області. В експерименті взяли участь 55 учнів 7 класів, з них – 30 хлопців та 25 дівчат та 50 учнів 8 класів, з них – 20 хлопців та 30 дівчат. У нашому дослідженні експеримент мав констатувальний характер і був спрямований на виявлення актуального рівня розвитку фізичної культури учнів 7-8 класів. В опитуванні узяло участь 25 батьків учнів 7-8 класів та 10 учителів школи. Таким чином, умови оптимізації у навчально-виховному процесі школи народних, рухливих та спортивних ігор впливають позитивно на розвиток фізичної активності дитини, її рухової діяльності та на стані психічних процесів.

Тип елементу : Інший
Неконтрольовані ключові слова: фізична культура, фізкультурно-оздоровчі заходи, учні, школа, сім’я, фізичний розвиток, рухливі ігри
Теми: L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB1603 Середня освіта. Вищі школи
Q Наука > Q Наука (Загальне)
R Медицина > RA Суспільні аспекти медицини > RA0421 Охорона здоров'я. Гігієна. Профілактична медицина
Підрозділи: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти > Кафедра теорії і методики фізичного виховання та спортивних дисциплін
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти > Кафедра теорії і методики фізичного виховання та спортивних дисциплін
Користувач, що депонує: професор Тетяна Євгенівна / Т.Є. Христова
Дата внесення: 03 Черв 2024 12:28
Останні зміни: 03 Черв 2024 12:28
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/13697

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу