МДПУ репозиторій

Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Структура та зміст фізичної й технічної підготовки юних футболістів"

Середа, Віталій Вікторович (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Структура та зміст фізичної й технічної підготовки юних футболістів". Запоріжжя.

[img] Text
МР_Середа Демо.pdf

Скачати (266kB)

Резюме

Актуальність. На сучасному етапі розвитку футболу, що позначений зростанням конкуренції, підвищенням вимог до рівня майстерності спортсмена, значно актуалізується завдання визначення граничної мобілізації функціонального потенціалу та максимального розвитку індивідуальних здібностей гравця для розкриття ним своїх можливостей у спорті в оптимальний для цього час. В цьому контексті важливою є проблема професійної підготовки юних футболістів. Об’єкт – спортивна підготовка юних футболістів. Предмет – вдосконалення фізичної та технічної підготовки юних футболістів з врахуванням їх вікових особливостей. Мета – аналіз і характеристика структури та змісту фізичної й технічної підготовки юних футболістів. Завдання: 1. Проаналізувати теоретико-методичні та теоретико-практичні засади організації тренувального процесу юних футболістів; 2. Висвітлити структуру та зміст фізичної і технічної підготовки юних футболістів на початковому етапі; 3. Організувати та провести педагогічне спостереження та педагогічний експеримент; 4. Охарактеризувати тенденції розвитку та вдосконалення фізичної та технічної підготовки юних футболістів на початковому етапі підготовки. Методи: аналіз, синтез, узагальнення, документальний метод, педагогічне спостереження та експеримент, методи математичної статистики та ін. Нормативно-правова база – чинні нормативно-правові документи, що регламентують діяльність дитячо-юнацьких спортивних шкіл України. Наукова новизна – розкрито структуру та зміст фізичної й технічної підготовки юних футболістів на початковому етапі підготовки. Теоретичне та практичне значення: робота може бути використана у науково-дослідній роботі, навчальному процесі, профорієнтаційній та просвітницькій роботі, практичній тренерській роботі. Структура роботи: вступ, чотири розділи, висновки, список використаних джерел, таблиці. Загальний обсяг – 100 сторінок; основний текст – 94 сторінки. Список використаних джерел – 53 позиції.

Тип елементу : Інший
Неконтрольовані ключові слова: анатомо-фізіологічний розвиток, психолого-педагогічна підготовка, фізична та технічна підготовленість, футбольний клуб, юні футболісти.
Теми: L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB1603 Середня освіта. Вищі школи
Q Наука > Q Наука (Загальне)
R Медицина > RA Суспільні аспекти медицини > RA0421 Охорона здоров'я. Гігієна. Профілактична медицина
Підрозділи: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти > Кафедра теорії і методики фізичного виховання та спортивних дисциплін
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти > Кафедра теорії і методики фізичного виховання та спортивних дисциплін
Користувач, що депонує: професор Тетяна Євгенівна / Т.Є. Христова
Дата внесення: 28 Трав 2024 11:48
Останні зміни: 28 Трав 2024 11:48
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/13668

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу