МДПУ репозиторій

Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Дидактичні засади формування здоровʼязбережувальних компетентностей дорослого населення громадськими організаціями у США"

Леонтьєв, Олександр Сергійович (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Дидактичні засади формування здоровʼязбережувальних компетентностей дорослого населення громадськими організаціями у США". Запоріжжя.

[img] Text
МР_Леонтьєв Демо.pdf

Скачати (245kB)

Резюме

Сучасне суспільство визнає здоров'я як стратегічний ресурс, інвестування в який має визначальне значення для сталого розвитку. Магістерська дипломна робота зосереджена на вивченні дидактичних засад формування здоров'язбережувальних компетентностей серед дорослого населення громадськими організаціями у Сполучених Штатах Америки. У роботі докладно розглядається роль громадських організацій у впливі на поведінку та свідомість громадян щодо здоров'я. Автор досліджує ефективні дидактичні методи та стратегії, які використовуються цими організаціями для формування компетентностей, спрямованих на утримання та підвищення рівня здоров'я дорослого населення. Вивчаються основні принципи побудови освітніх програм, спрямованих на розвиток фізичних, психічних та соціальних аспектів здоров'я. Зокрема, аналізується вплив ініціатив, таких як тренінги, інформаційні кампанії та освітні заходи, на формування свідомого ставлення до здоров'я та розвиток здоров'язбережувальних навичок. Дослідження включає в себе інтердисциплінарний підхід, охоплюючи аспекти педагогіки, медицини, психології та громадського здоров'я. Робота спрямована на виявлення оптимальних дидактичних рішень для підтримки та зміцнення здоров'я дорослого населення у сучасних умовах. Отримані результати дослідження можуть бути використані як підґрунтя для розробки рекомендацій з покращення діяльності громадських організацій у формуванні здоров'язбережувальних компетентностей.

Тип елементу : Інший
Теми: E Історія Америки > E151 Сполучені Штати (Загальне)
L Освіта > LB Теорія і практика освіти
Q Наука > Q Наука (Загальне)
R Медицина > RA Суспільні аспекти медицини > RA0421 Охорона здоров'я. Гігієна. Профілактична медицина
Підрозділи: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти > Кафедра теорії і методики фізичного виховання та спортивних дисциплін
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти > Кафедра теорії і методики фізичного виховання та спортивних дисциплін
Користувач, що депонує: професор Тетяна Євгенівна / Т.Є. Христова
Дата внесення: 25 Трав 2024 15:21
Останні зміни: 25 Трав 2024 15:21
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/13657

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу