МДПУ репозиторій

Елементи, в яких Відділ: "Кафедра методики викладання германських мов" та Рік: 2019

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Перейти до: K | M | N | Є | Б | Г | К | Л | М | Н | Т | Ф
Число елементів: 51.

K

Konovalenko, T. V. (2019) The influence of new methodology course on the development of high competence of novice teachers. In: Імплементація європейських стандартів в українські освітні дослідження, 21.06.2019, Kyiv - Drohobych.

Konovalenko, Tetiana (2019) Development of future teachers of English information-digital competence. Studies in Comparative Education (2). с. 89-99. ISSN 2306-5532

M

Matiukha, Halyna (2019) Нові перспективи в англійській філології та навчання англійській мові. 1.5. Pedagogy of Partnership in English Language Teaching as a Key Component of a New Ukrainian School. Інший. ТОВ «Колор Принт», Мелітополь.

Matiukha, Halyna та Karpinska, Maria (2019) Нові перспективи в англійській філології та навчання англійській мові. 2.6. Functional Styles of Modern Language and Features of Interpretation of the English Newspaper Style. Інший. ТОВ «Колор Принт», Мелітополь.

N

Nadolska, Y. A. та Minkova, O. F. та Kopeytseva, L. P. (2019) Assessment as the basis of a secondary nomination in the language of journalism. Research of different directions of development of philological sciences in Ukraine and EU, (Baia Mare, Romania, 20-21 September, 2019). с. 170-173.

Є

Єпіфанцева, Л. А. (2019) Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір №90819 "Науковий твір "Структура фразеологічних одиниць біблійного походження в сучасній німецькій мові". Міністерство економічного розвитку і торгівлі України.

Єпіфанцева, Л. А. (2019) Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір №91281 "Навчальний посібник "Практикум з теоретичного курсу основної іноземної мови (теоретична фонетика німецької мови)". Міністерство економічного розвитку і торгівлі України.

Єпіфанцева, Л. А. (2019) Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір №91282 "Літературно-письмовий твір наукового характеру "Методичні рекомендації до практичного курсу основної іноземної мови (німецької) з аспекту "Аналітичне читання" (для студентів 4 курсу філологічного факультету)". Міністерство економічного розвитку і торгівлі України.

Єпіфанцева, Л. А. (2019) Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір №91283 "Наукова стаття "Лексична стилістика роману Т. Манна "Йосип та його брати". Міністерство економічного розвитку і торгівлі України.

Б

Баранцова, І. О. та Ткач, М. В. (2019) Multicultural education and its importance for society. Social and Economic Aspects of Education in Modern Society: proceedings of the XII International scientific and practical conference, 1. с. 3-5.

Г

Гуров, С. Ю. (2019) Духовне вдосконалення студентської молоді засобами художньої літератури. Духовність особистості: методологія, теорія і практика: зб. наук. пр. (3 (90)). с. 72-83. ISSN 2707-7292

Гуров, Сергій (2019) Conceptual theses of literature impact on education of students' spiritual and moral values. ОСВІТА І СУСПІЛЬСТВО IV: Міжнар. зб. наук. пр.. с. 93-99.

Гурова, Т. Ю та Рябуха, Т. В. та Гостіщева, Н. О. та Зіненко, Н. В. (2019) Свідоцтво про авторське право на твір №84624 "Наукова стаття "Phonetic competence of future interpreters: features of formation". Міністерство економічного розвитку і торгівлі України.

К

Коноваленко, Т. В. (2019) Містичне у сприйнятті героїв роману Ренсома Ріґґза “Miss Pereggrine’s Home for Peculiar Children”. Філософія мови та нові тенденції в перекладознавстві й лінгвістиці: зб. матеріалів ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 28-29 берез. 2019 р.. с. 130-135.

Коноваленко, Т. В. та Байтерякова, Н. Ю. та Баранцова, І. О. та Гармаш, О. Л. та Гостіщева, Н. О. та Гуров, С. Ю. та Гурова, Т. Ю та Денисенко, Н. В. та Зіненко, Н. В. та Котлярова, В. Ю. та Куликова, Л. А. та Матюха, Г. В. та Мілько, Н. Є. та Насалевич, Т. В. та Рябуха, Т. В. та Тарасенко, Т. В. та Ткач, М. В. та Харченко, Т. І. (2019) Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір №85327 "Колективна монографія "Підготовка майбутніх фахівців-філологів до використання сучасних освітніх технологій у професійній діяльності". Міністерство економічного розвитку і торгівлі України.

Коноваленко, Т. В. та Гончарова, О. А. (2019) Підготовка майбутнього вчителя англійської мови до застосування інформаційно-комунікаційних технологій. Викладання іноземних мов в Україні та за її межами: досвід і виклики: матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 21-22 берез. 2019 р.. с. 157-159.

Коноваленко, Т. В. та Гуров, С. Ю. та Гурова, Т. Ю (2019) Педагогічна інноватика: досвід та перспективи Нової української школи. Використання WEB-технологій у навчанні англійської мови. Інший. ТОВ "Колор Принт", Мелітополь.

Коноваленко, Т. В. та Кіслова, С. А. (2019) Створення умов для навчання на основі комунікативних завдань майбутніх вчителів іноземної мови. Мова. Свідомість. Концепт: зб. наук. праць (9). с. 208-212. ISSN 978-617-7055-81-4

Коноваленко, Т. В. та Матюха, Г. В. та Баранцова, І. О. та Гармаш, О. Л. та Гуров, С. Ю. та Гурова, Т. Ю. та Денисенко, Н. В. та Котлярова, В. Ю. та Мілько, Н. Є. та Насалевич, Т. В. та Тарасенко, Т. В. та Акулова, Н. Ю. та Надольська, Ю. А. та Байтерякова, Н. Ю. та Зіненко, Н. В. та Рябуха, Т. В. та Ткач, М. В. та Гостіщева, Н. О. та Куликова, Л. А. та Харченко, Т. І. та Гончарова, О. А. та Авраменко, К. В. та Камишова, Т. М. та Лемещенко-Лагода, В. В. та Ванденко, О. А. та Корець, А. та Пчела, Ю. В. та Карпінська, М. О. та Стояновська, Т. Л. (2019) Нові перспективи в англійській філології та навчання англійській мові. Інший. ТОВ «Колор Принт».

Котлярова, В. Ю. та Куликова, Л. А. та Ткач, М. В. (2019) Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір №84623 "Стаття "The use of the narratives in teaching English". Міністерство економічного розвитку і торгівлі України.

Котлярова, В. Ю. та Насалевич, Т. В. та Рябуха, Т. В. та Ткач, М. В. (2019) Література англомовних країн: навчальний посібник для студентів денної та заочної форм навчання. DEMO . Мелітополь.

Котлярова, В. Ю. та Ткач, М. В. та Зіненко, Н. В. (2019) Англійська графіка: етапи розвитку. Science, Research, Development: мonografia pokonferencyjna (16). с. 33-35.

Л

Лебєдєва, О. А. (2019) «Домашнє читання за книгою К. Нестлінгер “Die Ilse ist weg“: методичні рекомендаціїї для студентів філологічного факультету. Частина І». [Навчальний матеріал]

Лебєдєва, О. А. (2019) «Домашнє читання за книгою К. Нестлінгер “Die Ilse ist weg“: методичні рекомендаціїї для студентів філологічного факультету. Частина ІІ». [Навчальний матеріал]

М

Мальцева, Г. В. (2019) Структурно-семантична варіативність предметних біблійних фразеологічних одиниць. Актуальні проблеми розвитку природничих та гуманітарних наук: зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф. молодих учених, студентів та аспірантів, 5 груд. 2019 р.. с. 454-456.

Матюха, Г. В. та Заноздра, Н. С. (2019) Сучасний стан навчання студентів вищої школи англомовного спілкування. Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія« Філологія», 6 (74). с. 179-182.

Матюха, Г. В. та Корнієць, Т. В. (2019) Особливості підготовки майбутніх викладачів англійської мови до професійної діяльності в полікультурному суспільстві. Мова. Свідомість. Концепт: зб. наук. статей (9). с. 217-221.

Матюха, Г. В. та Насалевич, Т. В. та Мілько, Н. Є. та Павленко, О. М. (2019) Педагогічна інноватика: досвід та перспективи Нової української школи. "CASE STUDY" як дослідницька стратегія. Інший. ТОВ "Колор Принт", Мелітополь.

Матюха, Г. В. та Соколова, А. С. (2019) Розвиток м’яких навичок при навчанні школярів англійської мови. Zbiór artykułów naukowych z Konferencji Miedzynarodowej Naukowo- Praktycznej (on-line) zorganizowanej dla pracowników naukowych uczelni, jednostek naukowo-badawczych oraz badawczych z państw obszaru byłego Związku Radzieckiego oraz byłej Jugosławii. с. 45-47.

Матюха, Г. В. та Тарасенко, Т. В. та Насалевич, Т. В. (2019) Педагогічна інноватика: досвід та перспективи Нової української школи. ВЕБ-КВЕСТ проект. Інший. ТОВ "Колор Принт", Мелітополь.

Матюха, Г. В. та Тронь, О. О. (2019) Сутність інтегрованого курсу вивчення англійської мови в старшій школі. Zbiór artykułów naukowych z Konferencji Miedzynarodowej Naukowo- Praktycznej (on-line) zorganizowanej dla pracowników naukowych uczelni, jednostek naukowo-badawczych oraz badawczych z państw obszaru byłego Związku Radzieckiego oraz byłej Jugosławii. с. 83-85.

Матюха, Г. В. та Харченко, Т. І. (2019) Розвиток умінь англомовного писемного мовлення майбутніх учителів-філологів засобами використання інтернет–ресурсів. Наукові записки Національного університету «Острозька академія». Серія: Філологія (8 (76)). с. 111-114. ISSN ISSN 2519-2558

Матюха, Г. В. та Харченко, Т. І. та Коноваленко, Т. В. та Тарасенко, Т. В. та Байтерякова, Н. Ю. та Насалевич, Т. В. та Денисенко, Н. В. та Баранцова, І. О. (2019) Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір №86800 "Підручник "English For Upper Graduates". Міністерство економічного розвитку і торгівлі України.

Н

Надольська, Ю. А. (2019) Позааудиторна діяльність як складова процесу навчання німецької мови. Конкурентоспроможність вищої освіти України в умовах інформаційного суспільства: матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., (11 жовтня 2019 р., м. Чернівці). с. 234-237.

Надольська, Ю. А. та Єпіфанцева, Л. А. та Фесенко, Є. В. (2019) Методичні рекомендації до практичних занять німецької мови як другої іноземної: для студентів ІІ курсу спеціальності «Мова і література (англ., нім)». [Навчальний матеріал]

Надольська, Ю. А. та Єпіфанцева, Л. А. та Фесенко, Є. В. (2019) Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Інтерпретація художнього тексту основною іноземною мовою» (для студентів філологічного факультету). [Навчальний матеріал]

Надольська, Ю. А. та Єпіфанцева, Л. А. та Фесенко, Є. В. (2019) Методичні рекомендації до самостійної роботи з другої іноземної мови для студентів ІІ курсу спеціальності «Мова і література (англійська, німецька)». [Навчальний матеріал]

Надольська, Ю. А. та Вишнева-Ільїна, К. С. (2019) Креативні форми роботи з диктантами на уроці з німецької мови. Проблеми розвитку, функціонування та методів викладання мов у полікультурному просторі: матеріали Студентського наук.-практ. он-лайн форуму, 22 листоп. 2019 р.. с. 53-56.

Надольська, Ю. А. та Фесенко, Є. В. (2019) Гра як засіб активізації пізнавальної діяльності учнів при вивченні німецької мови основної школи. Особистісно-професійний розвиток учителя Нової української школи: світові освітні практики, український контекст: матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. з Міжнар. участю, 6-8 черв. 2019 р.. с. 179-184. ISSN 978-617-7566-80-8

Надольська, Ю. А. та Фесенко, Є. В. (2019) Dictation as a means of intensification of students’ cognitive and learning activity in German class. Scientific Development of new Eastern Europe, 1. с. 7-10. ISSN 978-9934-571-89-3

Надольська, Ю. А. та Шелудько, Д. (2019) Пісня як засіб дидактичної гри при вивченні лексики на уроці з німецької мови. Актуальні питання філологічних наук: наукові дискусії: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., (м. Одеса, 27-28 вересня 2019 р.). с. 122-123.

Т

Тарасенко, Т. В. та Куликова, Л. А. та Рябуха, Т. В. (2019) Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з курсу «Лінгвокраїнознавство США». DEMO. [Навчальний матеріал]

Тарасенко, Т. В. та Сідоренко, А. (2019) The main peculiarities of self-realization and self-development of the university students in the process of learning. Science, research, development. Pedagogy: monografia pokonferencyjna, 2 (13). с. 14-16.

Тарасенко, Т. В. та Тарасенко, М. Р. (2019) Використання нетрадиційних методів у процесі формування іншомовної комунікативної компетентності учнів середньої школи. Мова. Свідомість. Концепт (9). с. 227-231. ISSN 978-617-7055-81-4

Ткач, М. В. та Денисенко, Н. В. та Баранцова, І. О. та Мілько, Н. Є. (2019) Part 1. Morphology. In: Теоретичний курс основної іноземної мови (граматика): навчальний посібник для студентів філологічного факультету. ТОВ"Колор Принт",2019, МДПУ імені Богдана Хмельницького, с. 1-29. ISBN ISBN 978-966-2489-81-1

Ткач, М. В. та Зіненко, Н. В. та Гостіщева, Н. О. (2019) Методичні рекомендації з практичного курсу англійської мови для самостійної роботи студентів I-II курсів немовних спеціальностей. [Навчальний матеріал]

Ткач, М. В. та Котлярова, В. Ю. (2019) Методичні рекомендації з теоретичногокурсу іноземної мови (граматика)для студентів філологічного факультету. [Навчальний матеріал]

Ф

Фесенко, Є. В. (2019) Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір №94274 "Наукова стаття "Рецепція поняття інтермедіальність у німецькомовному літературознавстві". Міністерство економічного розвитку і торгівлі України.

Фесенко, Є. В. (2019) Свідоцтво на реєстрацію авторського права на твір №94275 "Наукова стаття "Ефраза: специфіка визначення та особливості функціонування". Міністерство економічного розвитку і торгівлі України.

Фесенко, Є. В. (2019) Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір №94277 "Наукова стаття "Інтермедіальність роману Марії Вайно "Теплий двір, або рапсодія струнного квартету"". Міністерство економічного розвитку і торгівлі України.

Фесенко, Є. В. (2019) Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір №94281 "Наукова стаття "Функції екфрази в романі Інгрід Нолль "Röslein rot". Міністерство економічного розвитку і торгівлі України.

Цей список був створений у Fri Apr 26 20:52:40 2024 EEST.