МДПУ репозиторій

Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Формування професійного саморозвитку майбутніх фахівців фізичного виховання у процесі магістерської практики"

Кумоняєв, Станіслав Юрійович (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Формування професійного саморозвитку майбутніх фахівців фізичного виховання у процесі магістерської практики". Запоріжжя.

[img] Text
МР_Кумоняєв Демо.pdf

Скачати (167kB)

Резюме

У роботі досліджується проблема формування потенціалу професійного саморозвитку майбутніх фахівців фізичного виховання у процесі магістерської практики. Метою дослідження поставала проблема виявлення, теоретичного обґрунтування й апробації педагогічні умови, що забезпечують ефективність формування потенціалу професійного саморозвитку в майбутніх фахівців фізичного виховання у процесі магістерської практики. Під рівнем сформованості потенціалу професійного саморозвитку фахівця фізичного виховання визначаємо якісну характеристику його найбільш усталених властивостей, що визначаються інтенсивністю прояву виділених вище ознак, а також узгодженістю їх між собою у вигляді цілісної структури. Проведене нами теоретико-експериментальне дослідження переконливо засвідчило, що у процесі магістерської практики у вищому навчальному закладі у магістрантів складається особливий тип свідомості й особистості, що цілком відповідає специфіці їх майбутньої професійної – науково-педагогічної діяльності. Результати констатуючого експерименту по визначенні здатності майбутнього фахівця фізичного виховання до саморозвитку свідчать про ріст здібностей до саморозвитку по всіх рівнях на 20 %. Також констатуємо, перехід від навчально-дисциплінарної моделі взаємодії педагога зі студентом до особистісно-орієнтованої моделі у межах 25 %.

Тип елементу : Інший
Теми: B Філософія. Психологія. Релігія > BF Психологія
L Освіта > LB Теорія і практика освіти
Q Наука > Q Наука (Загальне)
Підрозділи: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти > Кафедра теорії і методики фізичного виховання та спортивних дисциплін
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти > Кафедра теорії і методики фізичного виховання та спортивних дисциплін
Користувач, що депонує: професор Тетяна Євгенівна / Т.Є. Христова
Дата внесення: 25 Трав 2024 15:22
Останні зміни: 25 Трав 2024 15:22
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/13656

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу