МДПУ репозиторій

Основні проблеми при імплементації в Україні водного законодавства ЄС з якості поверхневих вод, що використовуються у питному водопостачанні

Зоріна, О. В. та Говсєєв, Д. О. та Верголяс, М. Р. та Маврикін, Є. О. (2021) Основні проблеми при імплементації в Україні водного законодавства ЄС з якості поверхневих вод, що використовуються у питному водопостачанні. Екологія та медицина: матеріали міжнар. наук.-практ. конф.. с. 79-85.

[img] Text
Основні проблеми при імплементації в Україні водного законодавства ЄС.pdf

Скачати (669kB)

Резюме

Згідно з Угодою про асоціацію між Україною та ЄС Україна зобов’язалася імплементувати ряд водних директив з метою досягнення екологічно безпечного водокористування в умовах зростаючого забруднення навколишнього середовища. Мінприроди розробило та затвердило наказ № 5 від 14.01.2019 р. щодо екологічних нормативів якості для визначення хімічного стану масиву поверхневих вод з метою імплементації Водної рамкової Директиви 2000/60/ЄС. Міністерство охорони здоров’я України(МОЗУ) розробило проект наказу «Про затвердження Гігієнічних нормативів якості води водних об’єктів для задоволення питних,господарсько-побутових та інших потреб населення». Зіставлення положень проекту документу МОЗУ із положеннями наказу Мінприроди від 14.01.2019 р. № 5 через призму чинного законодавства та євроінтеграційних процесів показала, що проект документу МОЗУ потребує внесення суттєвих змін щодо структури та назви документу.

Тип елементу : Стаття
Теми: K Право > K Право (Загальне)
K Право > KZ Міжнародне право
Підрозділи: Хіміко-біологічний факультет > Кафедра ботаніки і садово-паркового господарства
Користувач, що депонує: Кафедра ботаніки і садово-паркового господарства
Дата внесення: 07 Груд 2021 13:25
Останні зміни: 07 Груд 2021 13:25
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/12354

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу