МДПУ репозиторій

Вікові детермінанти формування готовності до міжкультурної комунікації учнів-підлітків

Малахова, А. В. (2020) Вікові детермінанти формування готовності до міжкультурної комунікації учнів-підлітків. Традиції та нові наукові стратегії у Центральній та Східній Європі, 1. с. 32-34.

[img]
Перегляд
Text
Власенко Е.А. Малахова А.В. Стаття Київ.pdf

Скачати (1MB) | Перегляд

Резюме

На початку ХХІ століття спостерігається посилена увага науковців і практиків до формування міжкультурної комунікації у молоді в процесі художньо-естетичної діяльності. Музичне мистецтво є одним із дієвих засобів спілкування людей і має невичерпні можливості у формуванні готовності особистості до міжкультурної комунікації. Як хранитель і канал передачі різноманітної художньої інформації, музика має величезний естетичний вплив на свідомість та світогляд людини.

Тип елементу : Стаття
Додаткова інформація: Малахова А. Вікові детермінанти формування готовності до міжкультурної комунікації учнів-підлітків / А. Малахова; наук. кер. Е. А. Власенко // Традиції та нові наукові стратегії у Центральній та Східній Європі : матеріали ІІІ міжнар. наук.-практ. конф., 26–27 черв. 2020 р. – Київ, 2020. – С. 32-35.
Теми: L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB1603 Середня освіта. Вищі школи
Підрозділи: Навчально-науковий інститут соціально-педагогічної та мистецької освіти > Кафедра інструментального виконавства та музичного мистецтва естради
Користувач, що депонує: Кафедра інструментального виконавства та музичного мистецтва естради
Дата внесення: 30 Груд 2020 12:47
Останні зміни: 26 Жов 2021 17:59
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/11255

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу