Інновації як чинник забезпечення конкурентоспроможності галузі скотарства

Верховод, І. С. (2015) Інновації як чинник забезпечення конкурентоспроможності галузі скотарства. In: ХVI Міжнародна науково-практична конференція "Теорія і практика сучасної економіки", 19 листопада, Черкаси.

[thumbnail of Тези.pdf] Text
Тези.pdf

Download (311kB)

Abstract

Сталий динамічний розвиток АПК України визначається необхідністю
забезпечити продовольчу незалежність країни і, відповідно, необхідну якість
життя її населення. Значною мірою виконання зазначеного завдання
обумовлюється рівнем розвитку галузі скотарства, обсяги виробництва продукції
якої наразі залишаються на вкрай низькому рівні і не задовольняють потреби
агропродовольчого ринку. Так, упродовж двох десятиліть ринкових перетворень
зниження поголів'я великої рогатої худоби в Україні склало 20 млн. голів, а
обсяг виробництва м'яса (яловичини) скоротився в 4 рази, молока – більш ніж в
2 рази.

Item Type: Conference or Workshop Item (Other)
Subjects: S Сільське господарство > SF Тваринництво
Divisions: Факультет інформатики, математики та економіки > Кафедра економіки та готельно-ресторанного бізнесу
Depositing User: Users 4466 not found.
Date Deposited: 18 Dec 2019 07:25
Last Modified: 18 Dec 2019 07:25
URI: https://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/8262

Actions (login required)

View Item
View Item