Шумейко, І. (2014) Стійкість сортів абрикоса до моніліозу та клястероспоріозу. Студентський меридіан (13). pp. 22-24.
![Стійкість сортів абрикоса.pdf [thumbnail of Стійкість сортів абрикоса.pdf]](https://eprints.mdpu.org.ua/style/images/fileicons/text.png)
Стійкість сортів абрикоса.pdf
Download (612kB)
Abstract
Абрикос цінується за скороплідність, посухостійкість, високі смакові якості плодів. Проте серед плодових культур він найменші стійкій проти грибкових хвороб, що стримує його поширення на півдні України.
Стійкість сортів абрикоса до найбільш небезпечних патогенів - явище відносно рідкісне.
Item Type: | Article |
---|---|
Subjects: | Q Наука > QK Ботаніка S Сільське господарство > S Сільське господарство (Загальне) |
Divisions: | Учасники-партнери репозиторію МДПУ |
Depositing User: | Unnamed user with email botanika@mspu.edu.ua |
Date Deposited: | 19 Nov 2019 10:37 |
Last Modified: | 25 Nov 2019 11:39 |
URI: | https://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/7983 |