МДПУ репозиторій

Елементи, в яких автор: "Галько, Т. І."

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Група по: Тип елементу | Немає групування
Перейти до: Стаття
Число елементів: 4.

Стаття

Данченко, О. О. та Кошелев, О. І. та Галько, Т. І. та Ніколаєва, Ю. В. та Яковійчук, О. В. та Здоровцева, Л. М. та Данченко, М. М. (2019) Особливості впливу екстракту вівса посівного на жирнокислотний склад ліпідів м’язових тканин гусей. Науковий журнал "Медична та клінична хімія", 21 (3(80)). с. 301. ISSN ISSN 2410-681Х

Демченко, В. О. та Кошелєв, О. І. та Здоровцева, Л. М. та Данченко, М. М. та Яковійчук, О. В. та Галько, Т. І. та Майборода, Д. О. та Шатохіна, А. В. та Міліч, В. М. (2018) Вплив екстракту вівса на процеси ліпопероксидації в тканинах печінки гусей та їхні птерилографічні показники у постнатальному онтогенезі. Сучасний світ як результат антропогенної діяльності: ІІ Всеукр. наук. інтернет-конф. з Міжнар. участю. с. 100-103.

Данченко, О. О. та Кошелев, О. І. та Здоровцева, Л. М. та Данченко, М. М. та Яковійчук, О. В. та Галько, Т. І. та Майборода, Д. О. та Шатохіна, А. В. та Міліч, В. М. (2018) Вплив екстракту вівса на процеси ліпопероксидації тканинах печінки гусей та їхні птерилографічні показники у постнатальному онтогенезі. Сучасний світ як результат антропогенної діяльності: зб. матеріалів ІІ-ї Всеукр. наук. інтернет-конф.. с. 103-105.

Рубан, Г. В. та Яковійчук, О. В. та Галько, Т. І. та Данченко, О. О. (2017) Особливості антиоксидантного впливу вітаміну Е на окисні процеси у м’ясі гусей. Біологія тварин, 19 (3). с. 82-87. ISSN 16810015

Цей список був створений у Sat Apr 27 02:42:13 2024 EEST.