Bogdan Khmelnitsky Melitopol State Pedagogical University

Вплив екстракту вівса на процеси ліпопероксидації в тканинах печінки гусей та їхні птерилографічні показники у постнатальному онтогенезі

Демченко, В. О. and Кошелєв, О. І. and Здоровцева, Л. М. and Данченко, М. М. and Яковійчук, О. В. and Галько, Т. І. and Майборода, Д. О. and Шатохіна, А. В. and Міліч, В. М. (2018) Вплив екстракту вівса на процеси ліпопероксидації в тканинах печінки гусей та їхні птерилографічні показники у постнатальному онтогенезі. Сучасний світ як результат антропогенної діяльності: ІІ Всеукр. наук. інтернет-конф. з Міжнар. участю. pp. 100-103.

[thumbnail of К.А.И. Вплив екстракту вівса....PDF] Text
К.А.И. Вплив екстракту вівса....PDF

Download (1MB)

Abstract

Екстракт вівса посівного, в запропонованій схемі застосування, стабілізує прооксидантно-антиоксидантну рівновагу в тканинах печінки гусей. У подальших дослідженнях, поруч з класичною схемою застосування екстрактувівса з метою підвищення показниківпромислового гусівництва, пропонується провести більш разгорнутий експеримент на диких видах птахів у дичинорозплідниках.

Item Type: Article
Subjects: Q Наука > QD Хімія
Q Наука > QL Зоологія
S Сільське господарство > SF Тваринництво
Divisions: Хіміко-біологічний факультет > Кафедра екології, загальної біології та раціонального природокористування
Depositing User: Users 37 not found.
Date Deposited: 21 Aug 2019 13:07
Last Modified: 02 Oct 2019 05:51
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/5869

Actions (login required)

View Item
View Item