Елементи, в яких автор: "Галько, Т. І."
Група по: Тип елементу | Немає групування Число елементів: 4. Данченко, О. О. та Кошелев, О. І. та Галько, Т. І. та Ніколаєва, Ю. В. та Яковійчук, О. В. та Здоровцева, Л. М. та Данченко, М. М. (2019) Особливості впливу екстракту вівса посівного на жирнокислотний склад ліпідів м’язових тканин гусей. Науковий журнал "Медична та клінична хімія", 21 (3(80)). с. 301. ISSN ISSN 2410-681Х Демченко, В. О. та Кошелєв, О. І. та Здоровцева, Л. М. та Данченко, М. М. та Яковійчук, О. В. та Галько, Т. І. та Майборода, Д. О. та Шатохіна, А. В. та Міліч, В. М. (2018) Вплив екстракту вівса на процеси ліпопероксидації в тканинах печінки гусей та їхні птерилографічні показники у постнатальному онтогенезі. Сучасний світ як результат антропогенної діяльності: ІІ Всеукр. наук. інтернет-конф. з Міжнар. участю. с. 100-103. Данченко, О. О. та Кошелев, О. І. та Здоровцева, Л. М. та Данченко, М. М. та Яковійчук, О. В. та Галько, Т. І. та Майборода, Д. О. та Шатохіна, А. В. та Міліч, В. М. (2018) Вплив екстракту вівса на процеси ліпопероксидації тканинах печінки гусей та їхні птерилографічні показники у постнатальному онтогенезі. Сучасний світ як результат антропогенної діяльності: зб. матеріалів ІІ-ї Всеукр. наук. інтернет-конф.. с. 103-105. Рубан, Г. В. та Яковійчук, О. В. та Галько, Т. І. та Данченко, О. О. (2017) Особливості антиоксидантного впливу вітаміну Е на окисні процеси у м’ясі гусей. Біологія тварин, 19 (3). с. 82-87. ISSN 16810015 |