Майборода, Д. О. та Данченко, О. О. та Здоровцева, Л. М. та Федорко, А. С. та Данченко, М. М. та Загорко, Н. П. (2020) Екстракт вівса як технологічний засіб підвищення якості м’яса гусей. Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки, 1 (20). с. 203-212. ISSN 2078-0877
|
Text
Сборник Праці ТДАТУ 2020-страницы-1-2,203-211,247.pdf Скачати (3MB) | Перегляд |
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Теми: | Q Наука > QD Хімія |
Підрозділи: | Хіміко-біологічний факультет > Кафедра органічної і біологічної хімії > Фахові видання |
Користувач, що депонує: | Кафедра органічної і біологічної хімії |
Дата внесення: | 09 Черв 2020 07:47 |
Останні зміни: | 07 Груд 2020 09:25 |
URI: | http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/9559 |
Виконати (потребує авторізації)
Перегляд елементу |