Шумейко, І. (2014) Стійкість сортів абрикоса до моніліозу та клястероспоріозу. Студентський меридіан (13). pp. 22-24.
![]() |
Text
Стійкість сортів абрикоса.pdf Download (612kB) |
Abstract
Абрикос цінується за скороплідність, посухостійкість, високі смакові якості плодів. Проте серед плодових культур він найменші стійкій проти грибкових хвороб, що стримує його поширення на півдні України. Стійкість сортів абрикоса до найбільш небезпечних патогенів - явище відносно рідкісне.
Item Type: | Article |
---|---|
Subjects: | Q Наука > QK Ботаніка S Сільське господарство > S Сільське господарство (Загальне) |
Divisions: | Учасники-партнери репозиторію МДПУ |
Depositing User: | Кафедра ботаніки і садово-паркового господарства |
Date Deposited: | 19 Nov 2019 10:37 |
Last Modified: | 25 Nov 2019 11:39 |
URI: | http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/7983 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |