МДПУ репозиторій

Особливості управління персоналом у сфері туризму та готельно-ресторанному господарстві

Марченко, О. А. та Самокіш, А. О. та Стребкова, К. С. (2018) Особливості управління персоналом у сфері туризму та готельно-ресторанному господарстві. Інфраструктура ринку (17). с. 169-172. ISSN 2519-2868

[img] Text
ОСОБЛИВОСТІ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ У СФЕРІ ТУРИЗМУ-169-172.pdf

Скачати (151kB)

Резюме

У статті визначено особливості кадрового менеджменту зайнятості працівників сфери туризму та готельно-ресторанного господарства. Визначено структурні співвідношення керівних кадрів та рядових працівників, їх функціональні обов’язки й компетенції. Обґрунтовано категорії та показники оцінки їхньої діяльності. Розроблено стратегії вдосконалення кадрового менеджменту та його діяльності на рівні туристичних підприємств на перспективу

Тип елементу : Стаття
Теми: G Географія, Антропологія, Рекреація > GV Відпочинок > GVT Туризм
H Суспільні науки > HC Економічна історія і становище
Підрозділи: Факультет інформатики, математики та економіки > Кафедра економіки та готельно-ресторанного бізнесу
Користувач, що депонує: Кафедра управління та адміністрування
Дата внесення: 08 Серп 2019 06:01
Останні зміни: 27 Січ 2020 09:19
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/5149

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу