Олексенко, Р. І. (2007) Тенденції розвитку харчового підкомплексу агропромислового комплексу України. Агросвіт (20). с. 23-26. ISSN 2306-6792
Text
Агросвіт_20_2007.ocr.pdf Скачати (721kB) |
Резюме
Проведено аналіз економічного стану харчового підкомплексу агропромислового комплексу України. Виявлені основні соціально-економічні індикатори рівня життя населення України і також фактори, що зробили вплив на загальний стан галузі.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Теми: | H Суспільні науки > HB Економічна теорія |
Підрозділи: | Учасники-партнери репозиторію МДПУ |
Користувач, що депонує: | Depositor |
Дата внесення: | 17 Квіт 2018 08:00 |
Останні зміни: | 27 Січ 2020 09:56 |
URI: | http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/1582 |
Виконати (потребує авторізації)
Перегляд елементу |