МДПУ репозиторій

Готовність студентів закладів вищої освіти до духовно-морального розвитку молодших школярів

Шевченко, Ю. М. (2019) Готовність студентів закладів вищої освіти до духовно-морального розвитку молодших школярів. Інший. ФОП Однорог Т.В., Мелітополь.

[img] Text
моногр.pdf

Скачати (3MB)

Резюме

Монографію присвячено однієї з проблем виховання майбутніх учителів початкової освіти – удосконалення готовності студентів закладів вищої освіти до духовно-морального розвитку молодших школярів. Розкрито теоретичний і методичний аспекти удосконалення готовності майбутніх учителів до духовно-морального розвитку молодших школярів у процесі професійної підготовки. Проаналізовано історичні витоки та сучасні концептуальні підходи до проблем духовно-морального спрямування. Запропоновано систему удосконалення готовності майбутніх учителів спеціальності «Початкова освіта» до духовно-морального розвитку молодших школярів та матрицю організації процесу удосконалення готовності студентів до духовно-морального розвитку молодших школярів, надано методичні рекомендації. Монографію адресовано науковим працівникам, керівникам і викладачам закладів вищої освіти, методистам з виховної роботи, докторантам, аспірантам, здобувачам вищої освіти.

Тип елементу : Монографія (Інший)
Теми: L Освіта > L Освіта (Загальне)
L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB2300 Вища освіта
Підрозділи: Навчально-науковий інститут соціально-педагогічної та мистецької освіти > Кафедра початкової і спеціальної освіти
Користувач, що депонує: Кафедра початкової і спеціальної освіти Шевченко Ю.М.
Дата внесення: 14 Січ 2024 12:21
Останні зміни: 14 Січ 2024 12:21
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/13413

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу