МДПУ репозиторій

Культура кизилу в Україні

Сліпчук, Т. Р. (2021) Культура кизилу в Україні. ІІ наукова інтернет-конференція молодих вчених «Сучасні проблеми природничих наук», 6 грудня 2021 р.. с. 10-12.

[img] Text
Культура кизилу в Україні.pdf

Скачати (1MB)

Резюме

Кизил (дерен справжній) Cornus mas L. - цінна плодова, лікарська, технічна, декоративна та ґрунтозахисна рослина. Високі харчові та лікарські властивості кизилу обумовлені наявністю у плодах пектинових речовин, легкозасвоюваних глюкози та фруктози, вітамінів, мінеральних солей – заліза, калію, кальцію, фосфору, магнію, які добре впливають на хворих із захворюваннями серцево-судинної системи.

Тип елементу : Стаття
Теми: Q Наука > QK Ботаніка
S Сільське господарство > SB Рослинні культури
Підрозділи: Учасники-партнери репозиторію МДПУ
Користувач, що депонує: Кафедра ботаніки і садово-паркового господарства
Дата внесення: 20 Груд 2021 01:05
Останні зміни: 20 Груд 2021 01:09
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/12496

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу