Items where Division is "Кафедра економіки та готельно-ресторанного бізнесу" and Year is 2021
T
Tkachova, N. and Krushelnytska, T. and Marchenko, O. and Kuznetsova, N. (2021) Migration policy in the context of sustainable development. BUSINESS and ECONOMICS (18). pp. 619-627. ISSN E-ISSN: 2224-2899
Б
Біляєв, С. С. (2021) Сильні та слабкі сторони потенціалу Запорізької області. Матеріали X Всеукр. наук.-практ. конф. (Бердянськ, 21 квітня 2021 р.). pp. 63-66.
Біляєв, С. С. (2021) Сучасний стан і роль конкуренції у розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства. Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв: матеріали II Міжнар. наук.-практ. інтернет- конф. (Прага, 30 квітня 2021 року). pp. 258-259.
В
Верховод, І. С. and Єремєєва, М. Р. (2021) Рівень оплати праці і прибутковість економічної діяльності: соціально-економічний аспект. Матеріали X Всеукр. наук.-практ. конф. (Бердянськ, 21 квітня 2021 р.). pp. 10-13.
Верховод, І. С. and Леушина, О. А. and Худяк, К. В. (2021) Гендерні аспекти у сфері соціального забезпечення в Україні. In: The 6th International scientific and practical conference “Fundamental and applied research in the modern world”, 20-22 January 2021, Boston, USA.
Верховод, І. С. and Миронова, В. Д. (2021) Організація ведення бухгалтерського обліку у готельно-ресторанному господарстві. Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв: матеріали II Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (Прага, 30 квітня 2021 року). pp. 270-271.
Верховод, І. С. and Худяк, К. В. (2021) Еволюція поглядів на роль корпоративної культури в управлінні підприємствами. In: The 5th International scientific and practical conference “World science: problems, prospects and innovations”, 27-29 January 2021, Toronto, Canada.
Г
Гурбик, Ю. Ю. and Брожина, А. С. (2021) Аналіз основних складових економічного потенціалу підприємств готельного господарства. Матеріали X Всеукр. наук.-практ. конф. (Бердянськ, 21 квітня 2021 р.). pp. 105-107.
Гурбик, Ю. Ю. and Дегтярьова, Д. С. (2021) Значення стратегічного планування для розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства. Матеріали II Міжнародної наук.-практ. інтернет- конф. (Прага, 30 квітня 2021 року). pp. 287-288.
Гурбик, Ю. Ю. and Качанова, А. Р. (2021) Сучасні тенденції розвитку світового ресторанного господарства в умовах поширення пандемії COVID-19. Матеріали II Міжнародної наук.-практ. інтернет- конф. (Прага, 30 квітня 2021 року). pp. 289-290.
Гурбик, Юрій Юрійович and Ковальчук, Марія Василівна, (2021) Основні переваги організації глемпінг – бізнесу в Україні. Achievements and prospects of modern scientific research: the 3rd International scientific and practical conference (Buenos Aires, February 7-9, 2021). pp. 298-300.
Гурбик, Юрій Юрійович and Недава, Анатолій Олександрович (2021) Сутність поняття «фінансова робота підприємства». The world of science and innovation: the 11th International scientific and practical conference (London, June 2-4, 2021). pp. 409-412.
Л
Леушина, О. А. (2021) Зміцнення потенціалу туристичної індустріі в умовах пандемії COVID-19. Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв: матеріали II Міжнар. наук.-практ. інтернет- конф. (Прага, 30 квітня 2021 року). pp. 311-312.
М
Марченко, О. А. and Єремєєва, М. Р. (2021) Конкурентоспроможність туристичної галузі в Україні, як фактор формування національної економіки. The 6 th International scientific and practical conference “The world of science and innovation” (January 14-16, 2021). pp. 792-795.
Марченко, Оксана Анатоліївна (2021) Обґрунтування шляхів вдосконалення регіонального туристичного продукту. Fundamental and applied research in the modern world: the 7 th International scientific and practical conference, February 17-19, 2021. pp. 442-449. ISSN ISBN 978-1-73981-124-2
П
Пилипенко, Катерина and Ліпський, Роман (2021) Облік у фермерських господарства. Цент учбової літератури, Киів. ISBN ISBN 978-611-01-2281-8