Гурбик, Ю. Ю. and Качанова, А. Р. (2021) Сучасні тенденції розвитку світового ресторанного господарства в умовах поширення пандемії COVID-19. Матеріали II Міжнародної наук.-практ. інтернет- конф. (Прага, 30 квітня 2021 року). pp. 289-290.
Text
Тези Гурбик, Качанова.pdf
Download (322kB)
Тези Гурбик, Качанова.pdf
Download (322kB)
Abstract
В даний час в світовому ресторанному господарстві, швидко з’являються
нові тенденції та напрямки розвитку, в першу чергу спричинені поширенням
пандемії COVID-19. Адже сфера послуг, насамперед ресторанне господарство
найбільше постраждали від ведення карантинних заходів у різних країнах світу.
Тому заклади ресторанного господарства змушені адаптуватися до нових реалій
і змінювати чи переглядати стратегії свого розвитку та ведення бізнесу.
Item Type: | Article |
---|---|
Subjects: | G Географія, Антропологія, Рекреація > GV Відпочинок > GVT Туризм |
Divisions: | Факультет інформатики, математики та економіки > Кафедра економіки та готельно-ресторанного бізнесу |
Depositing User: | Users 4466 not found. |
Date Deposited: | 15 Jun 2021 13:37 |
Last Modified: | 15 Jun 2021 13:37 |
URI: | https://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/11935 |