Bogdan Khmelnitsky Melitopol State Pedagogical University

Сучасні тенденції розвитку світового ресторанного господарства в умовах поширення пандемії COVID-19

Гурбик, Ю. Ю. and Качанова, А. Р. (2021) Сучасні тенденції розвитку світового ресторанного господарства в умовах поширення пандемії COVID-19. Матеріали II Міжнародної наук.-практ. інтернет- конф. (Прага, 30 квітня 2021 року). pp. 289-290.

[thumbnail of Тези Гурбик, Качанова.pdf] Text
Тези Гурбик, Качанова.pdf

Download (322kB)

Abstract

В даний час в світовому ресторанному господарстві, швидко з’являються
нові тенденції та напрямки розвитку, в першу чергу спричинені поширенням
пандемії COVID-19. Адже сфера послуг, насамперед ресторанне господарство
найбільше постраждали від ведення карантинних заходів у різних країнах світу.
Тому заклади ресторанного господарства змушені адаптуватися до нових реалій
і змінювати чи переглядати стратегії свого розвитку та ведення бізнесу.

Item Type: Article
Subjects: G Географія, Антропологія, Рекреація > GV Відпочинок > GVT Туризм
Divisions: Факультет інформатики, математики та економіки > Кафедра економіки та готельно-ресторанного бізнесу
Depositing User: Users 4466 not found.
Date Deposited: 15 Jun 2021 13:37
Last Modified: 15 Jun 2021 13:37
URI: https://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/11935

Actions (login required)

View Item
View Item