Майборода, Д. О. and Данченко, О. О. and Здоровцева, Л. М. and Федорко, А. С. and Данченко, М. М. and Загорко, Н. П. (2020) Екстракт вівса як технологічний засіб підвищення якості м’яса гусей. Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки, 1 (20). pp. 203-212. ISSN 2078-0877
Preview
Сборник Праці ТДАТУ 2020-страницы-1-2,203-211,247.pdf
Download (3MB) | Preview
Item Type: | Article |
---|---|
Subjects: | Q Наука > QD Хімія |
Divisions: | Факультет природничих наук > Кафедра органічної і біологічної хімії > Фахові видання |
Depositing User: | Users 39 not found. |
Date Deposited: | 09 Jun 2020 07:47 |
Last Modified: | 07 Dec 2020 09:25 |
URI: | https://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/9559 |