Bogdan Khmelnitsky Melitopol State Pedagogical University

Екстракт вівса як технологічний засіб підвищення якості м’яса гусей

Майборода, Д. О. and Данченко, О. О. and Здоровцева, Л. М. and Федорко, А. С. and Данченко, М. М. and Загорко, Н. П. (2020) Екстракт вівса як технологічний засіб підвищення якості м’яса гусей. Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки, 1 (20). pp. 203-212. ISSN 2078-0877

[thumbnail of Сборник Праці ТДАТУ 2020-страницы-1-2,203-211,247.pdf]
Preview
Text
Сборник Праці ТДАТУ 2020-страницы-1-2,203-211,247.pdf

Download (3MB) | Preview
Item Type: Article
Subjects: Q Наука > QD Хімія
Divisions: Факультет природничих наук > Кафедра органічної і біологічної хімії > Фахові видання
Depositing User: Users 39 not found.
Date Deposited: 09 Jun 2020 07:47
Last Modified: 07 Dec 2020 09:25
URI: https://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/9559

Actions (login required)

View Item
View Item