Bogdan Khmelnitsky Melitopol State Pedagogical University

Розвиток м'ясопродуктового підкомплексу харчового комплексу України

Бєкєтова, Ганна (2020) Розвиток м'ясопродуктового підкомплексу харчового комплексу України. In: ІV Всеукраїнська науково-практична конференція «Публічне управління та адміністрування у процесах економічних реформ», 25, Херсон.

[thumbnail of Збірник конференції ПУА 25 березня 2020 р.-254-256 (1).pdf] Text
Збірник конференції ПУА 25 березня 2020 р.-254-256 (1).pdf

Download (381kB)

Abstract

В Україні налічується більше тридцяти галузей, що включають близько дев'ятнадцяти тисяч різних харчових агротехнологічних підприємств.
При динамічному розвитку галузі, реальний стан м'ясного підкомплексу характеризується стійким наростанням кризової ситуації.
М'ясо і м'ясопродукти є товаром з вельми еластичним попитом, істотно залежним від рівня доходів населення.

Item Type: Conference or Workshop Item (Paper)
Subjects: H Суспільні науки > H Суспільні науки (Загальне)
Depositing User: Users 17 not found.
Date Deposited: 29 Apr 2020 03:03
Last Modified: 05 May 2020 07:24
URI: https://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/9035

Actions (login required)

View Item
View Item