Бєкєтова, Ганна (2020) Розвиток м'ясопродуктового підкомплексу харчового комплексу України. In: ІV Всеукраїнська науково-практична конференція «Публічне управління та адміністрування у процесах економічних реформ», 25, Херсон.
![Збірник конференції ПУА 25 березня 2020 р.-254-256 (1).pdf [thumbnail of Збірник конференції ПУА 25 березня 2020 р.-254-256 (1).pdf]](https://eprints.mdpu.org.ua/style/images/fileicons/text.png)
Збірник конференції ПУА 25 березня 2020 р.-254-256 (1).pdf
Download (381kB)
Abstract
В Україні налічується більше тридцяти галузей, що включають близько дев'ятнадцяти тисяч різних харчових агротехнологічних підприємств.
При динамічному розвитку галузі, реальний стан м'ясного підкомплексу характеризується стійким наростанням кризової ситуації.
М'ясо і м'ясопродукти є товаром з вельми еластичним попитом, істотно залежним від рівня доходів населення.
Item Type: | Conference or Workshop Item (Paper) |
---|---|
Subjects: | H Суспільні науки > H Суспільні науки (Загальне) |
Depositing User: | Users 17 not found. |
Date Deposited: | 29 Apr 2020 03:03 |
Last Modified: | 05 May 2020 07:24 |
URI: | https://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/9035 |