Арабаджи, О. С. and Топалова, О. І. (2018) Трансформація гастрономічного туризму в умовах інтеркультурного міста. Нематеріальна культурна спадщина як сучасний туристичний ресурс: досвід, практики, інновації : тези доповідей ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. фестиваль, (Київ, 25–26 жовт., 2018 р.). pp. 343-346.
![Арабаджи ОС_Топалова ОІ.pdf [thumbnail of Арабаджи ОС_Топалова ОІ.pdf]](https://eprints.mdpu.org.ua/style/images/fileicons/text.png)
Арабаджи ОС_Топалова ОІ.pdf
Download (838kB)
Abstract
В сучасних умовах трансформації туристичної індустрії та переорієнтації туристичних потоків місто Мелітополь (Запорізька обл.) є визначеною експериментальною площадкою щодо створення та впровадження туристичного продукту інтеркультурного спрямування.
Item Type: | Article |
---|---|
Subjects: | G Географія, Антропологія, Рекреація > GV Відпочинок G Географія, Антропологія, Рекреація > GV Відпочинок > GVT Туризм |
Divisions: | Природничо-географічний факультет > Кафедра туризму, соціально-економічної географії та краєзнавства |
Depositing User: | Users 31 not found. |
Date Deposited: | 29 Jan 2020 07:33 |
Last Modified: | 29 Jan 2020 07:33 |
URI: | https://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/8538 |