Данченко, О. О. and Кошелев, О. І. and Галько, Т. І. and Ніколаєва, Ю. В. and Яковійчук, О. В. and Здоровцева, Л. М. and Данченко, М. М. (2019) Особливості впливу екстракту вівса посівного на жирнокислотний склад ліпідів м’язових тканин гусей. Науковий журнал "Медична та клінична хімія", 21 (3(80)). p. 301. ISSN ISSN 2410-681Х
![Кошелєв О.І. Особливості впливу екстракту вівса.PDF [thumbnail of Кошелєв О.І. Особливості впливу екстракту вівса.PDF]](http://eprints.mdpu.org.ua/style/images/fileicons/text.png)
Кошелєв О.І. Особливості впливу екстракту вівса.PDF - Other
Download (187kB)
Abstract
Під час формування контурного пір’я екстракт вівса стимулює включення нейрогуморальних процесів, що спрямовані на підтримку рівноваги ПОЛ↔АОА шляхом зниження ненасиченості жирних кислот ліпідів і, таким чином, суттєво підвищує резистентність клітин до негативного впливу активних форм оксигену.
Item Type: | Article |
---|---|
Subjects: | Q Наука > QD Хімія |
Divisions: | Хіміко-біологічний факультет > Кафедра екології, загальної біології та раціонального природокористування |
Depositing User: | Users 37 not found. |
Date Deposited: | 29 Oct 2019 08:02 |
Last Modified: | 29 Oct 2019 08:02 |
URI: | http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/7839 |