Bogdan Khmelnitsky Melitopol State Pedagogical University

Особливості впливу екстракту вівса посівного на жирнокислотний склад ліпідів м’язових тканин гусей

Данченко, О. О. and Кошелев, О. І. and Галько, Т. І. and Ніколаєва, Ю. В. and Яковійчук, О. В. and Здоровцева, Л. М. and Данченко, М. М. (2019) Особливості впливу екстракту вівса посівного на жирнокислотний склад ліпідів м’язових тканин гусей. Науковий журнал "Медична та клінична хімія", 21 (3(80)). p. 301. ISSN ISSN 2410-681Х

[thumbnail of Кошелєв О.І. Особливості впливу екстракту вівса.PDF] Text
Кошелєв О.І. Особливості впливу екстракту вівса.PDF - Other

Download (187kB)

Abstract

Під час формування контурного пір’я екстракт вівса стимулює включення нейрогуморальних процесів, що спрямовані на підтримку рівноваги ПОЛ↔АОА шляхом зниження ненасиченості жирних кислот ліпідів і, таким чином, суттєво підвищує резистентність клітин до негативного впливу активних форм оксигену.

Item Type: Article
Subjects: Q Наука > QD Хімія
Divisions: Хіміко-біологічний факультет > Кафедра екології, загальної біології та раціонального природокористування
Depositing User: Users 37 not found.
Date Deposited: 29 Oct 2019 08:02
Last Modified: 29 Oct 2019 08:02
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/7839

Actions (login required)

View Item
View Item