Вплив екстракту вівса на процеси ліпопероксидації тканинах печінки гусей та їхні птерилографічні показники у постнатальному онтогенезі

Данченко, О. О. and Кошелев, О. І. and Здоровцева, Л. М. and Данченко, М. М. and Яковійчук, О. В. and Галько, Т. І. and Майборода, Д. О. and Шатохіна, А. В. and Міліч, В. М. (2018) Вплив екстракту вівса на процеси ліпопероксидації тканинах печінки гусей та їхні птерилографічні показники у постнатальному онтогенезі. Сучасний світ як результат антропогенної діяльності: зб. матеріалів ІІ-ї Всеукр. наук. інтернет-конф.. pp. 103-105.

[thumbnail of КАИ Вплив екстракту вівса.PDF] Text
КАИ Вплив екстракту вівса.PDF

Download (217kB)

Abstract

Згодовування природних антиоксидантних домішок має цілий ряд переваг перед традиційними синтетичними вітамінами антиоксидантної групи. Вони загальнодоступні, побічні ефекти мінімальні, добре переносяться. Метою
даної роботи було з’ясування впливу екстракту вівса посівного Avéna satíva на стан прооксидантно-антиоксидантної рівноваги в тканинах печінки гусей породи
Легарт та процеси росту і формування пір’я.

Item Type: Article
Subjects: Q Наука > QD Хімія
Q Наука > QL Зоологія
Divisions: Хіміко-біологічний факультет > Кафедра екології, загальної біології та раціонального природокористування
Depositing User: Users 37 not found.
Date Deposited: 30 Jul 2019 12:12
Last Modified: 02 Oct 2019 05:51
URI: https://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/5905

Actions (login required)

View Item
View Item