Serdyuk, M. and Stepanenko, D. and Priss, О. and Kopylova, T. and Gaprindashvili, N. and Kulik, А. and Atanasova, V. and Kashkano, М. and Kozonova, J. (2017) Development of fruit diseases of microbial origin during storage at treatment with antioxidant compositions. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. pp. 45-51. ISSN 1729-3774
Копылова Scopus.pdf
Download (890kB)
Abstract
Встановлено, що досліджува-
ні антиоксидантні композиції при-
гнічували розвиток епіфітних мікро-
організмів на поверхні плодів протя-
гом зберігання. Було зафіксовано під-
вищення їх стрес-толерантності.
Результати експерименту доводять
зменшення рівня щодобових втрат
від мікробіологічних захворювань у
2…3,5 разів. Найбільший позитивний
ефект при зберіганні усіх видів плодів
був отриманий при обробці компози-
цією на основі дистинолу і лецитину
Item Type: | Article |
---|---|
Subjects: | S Сільське господарство > SB Рослинні культури |
Divisions: | Хіміко-біологічний факультет > Кафедра екології, загальної біології та раціонального природокористування |
Depositing User: | Users 37 not found. |
Date Deposited: | 15 Jul 2019 08:47 |
Last Modified: | 02 Oct 2019 05:51 |
URI: | https://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/5530 |