Марченко, О. А. and Самокіш, А. О. and Стребкова, К. С. (2018) Особливості управління персоналом у сфері туризму та готельно-ресторанному господарстві. Інфраструктура ринку (17). pp. 169-172. ISSN 2519-2868
Text
ОСОБЛИВОСТІ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ У СФЕРІ ТУРИЗМУ-169-172.pdf
Download (151kB)
ОСОБЛИВОСТІ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ У СФЕРІ ТУРИЗМУ-169-172.pdf
Download (151kB)
Abstract
У статті визначено особливості кадрового
менеджменту зайнятості працівників сфери
туризму та готельно-ресторанного господарства. Визначено структурні співвідношення керівних кадрів та рядових працівників, їх функціональні обов’язки й компетенції.
Обґрунтовано категорії та показники оцінки
їхньої діяльності. Розроблено стратегії
вдосконалення кадрового менеджменту та
його діяльності на рівні туристичних підприємств на перспективу
Item Type: | Article |
---|---|
Subjects: | G Географія, Антропологія, Рекреація > GV Відпочинок > GVT Туризм H Суспільні науки > HC Економічна історія і становище |
Divisions: | Факультет інформатики, математики та економіки > Кафедра економіки та готельно-ресторанного бізнесу |
Depositing User: | Unnamed user with email dmamdpu@gmail.com |
Date Deposited: | 08 Aug 2019 06:01 |
Last Modified: | 27 Jan 2020 09:19 |
URI: | https://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/5149 |