Bogdan Khmelnitsky Melitopol State Pedagogical University

Особливості управління персоналом у сфері туризму та готельно-ресторанному господарстві

Марченко, О. А. and Самокіш, А. О. and Стребкова, К. С. (2018) Особливості управління персоналом у сфері туризму та готельно-ресторанному господарстві. Інфраструктура ринку (17). pp. 169-172. ISSN 2519-2868

[thumbnail of ОСОБЛИВОСТІ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ У СФЕРІ ТУРИЗМУ-169-172.pdf] Text
ОСОБЛИВОСТІ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ У СФЕРІ ТУРИЗМУ-169-172.pdf

Download (151kB)

Abstract

У статті визначено особливості кадрового
менеджменту зайнятості працівників сфери
туризму та готельно-ресторанного господарства. Визначено структурні співвідношення керівних кадрів та рядових працівників, їх функціональні обов’язки й компетенції.
Обґрунтовано категорії та показники оцінки
їхньої діяльності. Розроблено стратегії
вдосконалення кадрового менеджменту та
його діяльності на рівні туристичних підприємств на перспективу

Item Type: Article
Subjects: G Географія, Антропологія, Рекреація > GV Відпочинок > GVT Туризм
H Суспільні науки > HC Економічна історія і становище
Divisions: Факультет інформатики, математики та економіки > Кафедра економіки та готельно-ресторанного бізнесу
Depositing User: Unnamed user with email dmamdpu@gmail.com
Date Deposited: 08 Aug 2019 06:01
Last Modified: 27 Jan 2020 09:19
URI: https://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/5149

Actions (login required)

View Item
View Item