Стельник, Д. В. (2016) Методи оцінки конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції. Вісник НТУ "ХПІ Актуальні проблеми управління та фінансово-господарської діяльності підприємства" (24). pp. 109-112. ISSN 2304 621Х
vestnik_KhPI_2016_24_Stelnyk_Metody.pdf
Download (550kB)
Abstract
В статті обґрунтована необхідність підвищення конкурентоспроможності вітчизняної сільськогосподарської продукції. Розглянуто та систематизовано існуючі методи оцінки конкурентоспроможності продукції. Визначено параметри та показники конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції.
| Item Type: | Article |
|---|---|
| Subjects: | H Суспільні науки > HB Економічна теорія |
| Divisions: | Учасники-партнери репозиторію МДПУ |
| Depositing User: | Users 17 not found. |
| Date Deposited: | 22 May 2018 13:12 |
| Last Modified: | 02 Oct 2019 05:52 |
| URI: | https://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/1786 |




