Стельник, Д. В. (2016) Методи оцінки конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції. Вісник НТУ "ХПІ Актуальні проблеми управління та фінансово-господарської діяльності підприємства" (24). pp. 109-112. ISSN 2304 621Х
![vestnik_KhPI_2016_24_Stelnyk_Metody.pdf [thumbnail of vestnik_KhPI_2016_24_Stelnyk_Metody.pdf]](http://eprints.mdpu.org.ua/style/images/fileicons/text.png)
vestnik_KhPI_2016_24_Stelnyk_Metody.pdf
Download (550kB)
Abstract
В статті обґрунтована необхідність підвищення конкурентоспроможності вітчизняної сільськогосподарської продукції. Розглянуто та систематизовано існуючі методи оцінки конкурентоспроможності продукції. Визначено параметри та показники конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції.
Item Type: | Article |
---|---|
Subjects: | H Суспільні науки > HB Економічна теорія |
Divisions: | Учасники-партнери репозиторію МДПУ |
Depositing User: | Users 17 not found. |
Date Deposited: | 22 May 2018 13:12 |
Last Modified: | 02 Oct 2019 05:52 |
URI: | http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/1786 |