Коваленко, А. (2017) Особливості «кулінарної прози» в системі жанрів масової літератури. Роль освіти у формуванні життєвих цінностей молоді: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. студентів і молодих учених (м. Мелітополь, 8 грудня 2017 р.). pp. 161-163.
161-163_Коваленко_Анастасия.pdf
Download (188kB)
Abstract
«Кулінарна проза» на сьогодні виокремилась як жанр, що поєднує в собі публіцистичну літературу та художню. Значне місце в натуралістичних та дещо імпресіоністичних гастрономічних описах займає глибокий ліричний струмінь, пов’язаний із зображенням людських стосунків і повсякдення. Наголошено на тому, що саме такі особливості «кулінарної прози» заклала в українській літературі своїм твором «Фуршет» М. Матіос.
Ключові слова: масова література, сучасність, поезія, художність, проблематика, образність.
Item Type: | Article |
---|---|
Subjects: | P Мова та література > PN Література (Загальне) |
Divisions: | Учасники-партнери репозиторію МДПУ |
Depositing User: | Users 33 not found. |
Date Deposited: | 21 May 2018 10:26 |
Last Modified: | 02 Oct 2019 05:51 |
URI: | https://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/1761 |