Пархоменко, О. І. (2021) Цілющі властивості нектарину. ІІ наукова інтернет-конференція молодих вчених «Сучасні проблеми природничих наук», 6 грудня 2021 р.. pp. 7-9.
![Цілющі властивості нектарину.pdf [thumbnail of Цілющі властивості нектарину.pdf]](https://eprints.mdpu.org.ua/style/images/fileicons/text.png)
Цілющі властивості нектарину.pdf
Download (1MB)
Abstract
Часто, особливо на ринках, можна почути, що нектарин це гібрид персика зі сливою. Незважаючи на розповсюджений міф, нектарин отриманий методом селекції або простій мутації персиків, та не є гібридом персика й сливи. Нектарин – це підвид персика, який був відомий у Китаї вже понад 4000 років. Слово «нектарин» - англійська назва. Воно походить від слова «нектар» - напій деяких міфічних богів.
Item Type: | Article |
---|---|
Subjects: | Q Наука > QK Ботаніка S Сільське господарство > SB Рослинні культури |
Divisions: | Учасники-партнери репозиторію МДПУ |
Depositing User: | Unnamed user with email botanika@mspu.edu.ua |
Date Deposited: | 20 Dec 2021 01:07 |
Last Modified: | 20 Dec 2021 01:07 |
URI: | https://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/12497 |