Bogdan Khmelnitsky Melitopol State Pedagogical University

Аналіз основних складових економічного потенціалу підприємств готельного господарства

Гурбик, Ю. Ю. and Брожина, А. С. (2021) Аналіз основних складових економічного потенціалу підприємств готельного господарства. Матеріали X Всеукр. наук.-практ. конф. (Бердянськ, 21 квітня 2021 р.). pp. 105-107.

[thumbnail of Тези Гурбик, Брожина.pdf] Text
Тези Гурбик, Брожина.pdf

Download (324kB)

Abstract

Складні умови розвитку сучасного готельного господарства, спричинені поширенням пандемії COVID-19 вимагають від топ-менеджменту готельних підприємств визначати перспективу розвитку й приймати управлінські рішення засновані на ефективному управлінні та використанні складових економічного потенціалу підприємства.

Item Type: Article
Subjects: G Географія, Антропологія, Рекреація > GV Відпочинок > GVT Туризм
Divisions: Факультет інформатики, математики та економіки > Кафедра економіки, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Depositing User: Unnamed user with email marisyla@ukr.net
Date Deposited: 15 Jun 2021 13:37
Last Modified: 15 Jun 2021 13:37
URI: https://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/11939

Actions (login required)

View Item
View Item