Гурбик, Ю. Ю. and Брожина, А. С. (2021) Аналіз основних складових економічного потенціалу підприємств готельного господарства. Матеріали X Всеукр. наук.-практ. конф. (Бердянськ, 21 квітня 2021 р.). pp. 105-107.
![Тези Гурбик, Брожина.pdf [thumbnail of Тези Гурбик, Брожина.pdf]](https://eprints.mdpu.org.ua/style/images/fileicons/text.png)
Тези Гурбик, Брожина.pdf
Download (324kB)
Abstract
Складні умови розвитку сучасного готельного господарства, спричинені поширенням пандемії COVID-19 вимагають від топ-менеджменту готельних підприємств визначати перспективу розвитку й приймати управлінські рішення засновані на ефективному управлінні та використанні складових економічного потенціалу підприємства.
Item Type: | Article |
---|---|
Subjects: | G Географія, Антропологія, Рекреація > GV Відпочинок > GVT Туризм |
Divisions: | Факультет інформатики, математики та економіки > Кафедра економіки, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу |
Depositing User: | Unnamed user with email marisyla@ukr.net |
Date Deposited: | 15 Jun 2021 13:37 |
Last Modified: | 15 Jun 2021 13:37 |
URI: | https://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/11939 |