Гурбик, Ю. Ю. and Брожина, А. С. (2021) Аналіз основних складових економічного потенціалу підприємств готельного господарства. Матеріали X Всеукр. наук.-практ. конф. (Бердянськ, 21 квітня 2021 р.). pp. 105-107.
Тези Гурбик, Брожина.pdf
Download (324kB)
Abstract
Складні умови розвитку сучасного готельного господарства, спричинені поширенням пандемії COVID-19 вимагають від топ-менеджменту готельних підприємств визначати перспективу розвитку й приймати управлінські рішення засновані на ефективному управлінні та використанні складових економічного потенціалу підприємства.
| Item Type: | Article |
|---|---|
| Subjects: | G Географія, Антропологія, Рекреація > GV Відпочинок > GVT Туризм |
| Divisions: | Факультет інформатики, математики та економіки > Кафедра економіки, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу |
| Depositing User: | Unnamed user with email marisyla@ukr.net |
| Date Deposited: | 15 Jun 2021 13:37 |
| Last Modified: | 15 Jun 2021 13:37 |
| URI: | https://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/11939 |




