Гурбик, Ю. Ю. and Дегтярьова, Д. С. (2021) Значення стратегічного планування для розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства. Матеріали II Міжнародної наук.-практ. інтернет- конф. (Прага, 30 квітня 2021 року). pp. 287-288.
![Тези Гурбик, Дегтярьова.pdf [thumbnail of Тези Гурбик, Дегтярьова.pdf]](https://eprints.mdpu.org.ua/style/images/fileicons/text.png)
Тези Гурбик, Дегтярьова.pdf
Download (348kB)
Abstract
Функція планування є основним та першочерговим інструментом в системі менеджменту підприємств готельно-ресторанного господарства. Планування допомагає визначити систему дії та рішень, які ведуть до досягнення підприємствами готельно-ресторанного господарства поставлених цілей та завдань.
Item Type: | Article |
---|---|
Subjects: | G Географія, Антропологія, Рекреація > GV Відпочинок > GVT Туризм |
Divisions: | Факультет інформатики, математики та економіки > Кафедра економіки, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу |
Depositing User: | Unnamed user with email marisyla@ukr.net |
Date Deposited: | 15 Jun 2021 13:37 |
Last Modified: | 15 Jun 2021 13:37 |
URI: | https://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/11936 |