Bogdan Khmelnitsky Melitopol State Pedagogical University

Значення стратегічного планування для розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства

Гурбик, Ю. Ю. and Дегтярьова, Д. С. (2021) Значення стратегічного планування для розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства. Матеріали II Міжнародної наук.-практ. інтернет- конф. (Прага, 30 квітня 2021 року). pp. 287-288.

[thumbnail of Тези Гурбик, Дегтярьова.pdf] Text
Тези Гурбик, Дегтярьова.pdf

Download (348kB)

Abstract

Функція планування є основним та першочерговим інструментом в системі менеджменту підприємств готельно-ресторанного господарства. Планування допомагає визначити систему дії та рішень, які ведуть до досягнення підприємствами готельно-ресторанного господарства поставлених цілей та завдань.

Item Type: Article
Subjects: G Географія, Антропологія, Рекреація > GV Відпочинок > GVT Туризм
Divisions: Факультет інформатики, математики та економіки > Кафедра економіки, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Depositing User: Unnamed user with email marisyla@ukr.net
Date Deposited: 15 Jun 2021 13:37
Last Modified: 15 Jun 2021 13:37
URI: https://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/11936

Actions (login required)

View Item
View Item