Марченко, О. А. and Сальнікова, М. В. (2020) Особливості кадрового менеджменту у сфері туризму та готельно-ресторанному бізнесі. In: ІІ Міжнародний науковий форум «NEW ECONOMICS - 2020», 31 жовтня 2020 р., м. Київ.
NEW ECONOMICS 2020 Марченко О.А..pdf
Download (435kB) | Preview
Abstract
У сучасному менеджменті підприємств сфери туристичного та готельно-ресторанного господарства все більшого значення набувають мотиваційні аспекти. Мотивація персоналу є основним засобом забезпечення оптимального використання їх ресурсів, мобілізації наявного кадрового потенціалу. Основна мета процесу мотивації ґрунтується на отриманні максимальної віддачі від використання наявних трудових ресурсів, що дає змогу підвищити загальну результативність і прибутковість діяльності туристичних підприємств зокрема
Item Type: | Conference or Workshop Item (Other) |
---|---|
Subjects: | G Географія, Антропологія, Рекреація > GV Відпочинок > GVT Туризм |
Divisions: | Факультет інформатики, математики та економіки > Кафедра економіки, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу |
Depositing User: | Unnamed user with email marisyla@ukr.net |
Date Deposited: | 11 Dec 2020 12:34 |
Last Modified: | 11 Dec 2020 12:34 |
URI: | https://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/10982 |