Bogdan Khmelnitsky Melitopol State Pedagogical University

Особливості кадрового менеджменту у сфері туризму та готельно-ресторанному бізнесі

Марченко, О. А. and Сальнікова, М. В. (2020) Особливості кадрового менеджменту у сфері туризму та готельно-ресторанному бізнесі. In: ІІ Міжнародний науковий форум «NEW ECONOMICS - 2020», 31 жовтня 2020 р., м. Київ.

[thumbnail of NEW ECONOMICS 2020 Марченко О.А..pdf]
Preview
Text
NEW ECONOMICS 2020 Марченко О.А..pdf

Download (435kB) | Preview

Abstract

У сучасному менеджменті підприємств сфери туристичного та готельно-ресторанного господарства все більшого значення набувають мотиваційні аспекти. Мотивація персоналу є основним засобом забезпечення оптимального використання їх ресурсів, мобілізації наявного кадрового потенціалу. Основна мета процесу мотивації ґрунтується на отриманні максимальної віддачі від використання наявних трудових ресурсів, що дає змогу підвищити загальну результативність і прибутковість діяльності туристичних підприємств зокрема

Item Type: Conference or Workshop Item (Other)
Subjects: G Географія, Антропологія, Рекреація > GV Відпочинок > GVT Туризм
Divisions: Факультет інформатики, математики та економіки > Кафедра економіки, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Depositing User: Unnamed user with email marisyla@ukr.net
Date Deposited: 11 Dec 2020 12:34
Last Modified: 11 Dec 2020 12:34
URI: https://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/10982

Actions (login required)

View Item
View Item