МДПУ репозиторій

Елементи, в яких Відділ: "Кафедра економіки та готельно-ресторанного бізнесу" та Рік: 2021

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Перейти до: T | Б | В | Г | Л | М
Число елементів: 15.

T

Tkachova, N. та Krushelnytska, T. та Marchenko, O. та Kuznetsova, N. (2021) Migration policy in the context of sustainable development. BUSINESS and ECONOMICS (18). с. 619-627. ISSN E-ISSN: 2224-2899

Б

Біляєв, С. С. (2021) Сильні та слабкі сторони потенціалу Запорізької області. Матеріали X Всеукр. наук.-практ. конф. (Бердянськ, 21 квітня 2021 р.). с. 63-66.

Біляєв, С. С. (2021) Сучасний стан і роль конкуренції у розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства. Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв: матеріали II Міжнар. наук.-практ. інтернет- конф. (Прага, 30 квітня 2021 року). с. 258-259.

В

Верховод, І. С. та Єремєєва, М. Р. (2021) Рівень оплати праці і прибутковість економічної діяльності: соціально-економічний аспект. Матеріали X Всеукр. наук.-практ. конф. (Бердянськ, 21 квітня 2021 р.). с. 10-13.

Верховод, І. С. та Леушина, О. А. та Худяк, К. В. (2021) Гендерні аспекти у сфері соціального забезпечення в Україні. In: The 6th International scientific and practical conference “Fundamental and applied research in the modern world”, 20-22 January 2021, Boston, USA.

Верховод, І. С. та Миронова, В. Д. (2021) Організація ведення бухгалтерського обліку у готельно-ресторанному господарстві. Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв: матеріали II Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (Прага, 30 квітня 2021 року). с. 270-271.

Верховод, І. С. та Худяк, К. В. (2021) Еволюція поглядів на роль корпоративної культури в управлінні підприємствами. In: The 5th International scientific and practical conference “World science: problems, prospects and innovations”, 27-29 January 2021, Toronto, Canada.

Г

Гурбик, Ю. Ю. та Брожина, А. С. (2021) Аналіз основних складових економічного потенціалу підприємств готельного господарства. Матеріали X Всеукр. наук.-практ. конф. (Бердянськ, 21 квітня 2021 р.). с. 105-107.

Гурбик, Ю. Ю. та Дегтярьова, Д. С. (2021) Значення стратегічного планування для розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства. Матеріали II Міжнародної наук.-практ. інтернет- конф. (Прага, 30 квітня 2021 року). с. 287-288.

Гурбик, Ю. Ю. та Качанова, А. Р. (2021) Сучасні тенденції розвитку світового ресторанного господарства в умовах поширення пандемії COVID-19. Матеріали II Міжнародної наук.-практ. інтернет- конф. (Прага, 30 квітня 2021 року). с. 289-290.

Гурбик, Юрій Юрійович та Ковальчук, Марія Василівна, (2021) Основні переваги організації глемпінг – бізнесу в Україні. Achievements and prospects of modern scientific research: the 3rd International scientific and practical conference (Buenos Aires, February 7-9, 2021). с. 298-300.

Гурбик, Юрій Юрійович та Недава, Анатолій Олександрович (2021) Сутність поняття «фінансова робота підприємства». The world of science and innovation: the 11th International scientific and practical conference (London, June 2-4, 2021). с. 409-412.

Л

Леушина, О. А. (2021) Зміцнення потенціалу туристичної індустріі в умовах пандемії COVID-19. Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв: матеріали II Міжнар. наук.-практ. інтернет- конф. (Прага, 30 квітня 2021 року). с. 311-312.

М

Марченко, О. А. та Єремєєва, М. Р. (2021) Конкурентоспроможність туристичної галузі в Україні, як фактор формування національної економіки. The 6 th International scientific and practical conference “The world of science and innovation” (January 14-16, 2021). с. 792-795.

Марченко, Оксана Анатоліївна (2021) Обґрунтування шляхів вдосконалення регіонального туристичного продукту. Fundamental and applied research in the modern world: the 7 th International scientific and practical conference, February 17-19, 2021. с. 442-449. ISSN ISBN 978-1-73981-124-2

Цей список був створений у Fri Apr 26 22:44:58 2024 EEST.