МДПУ репозиторій

Елементи, в яких автор: "Здоровцева, Л. М."

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Група по: Тип елементу | Немає групування
Перейти до: Стаття
Число елементів: 8.

Стаття

Майборода, Д. О. та Данченко, О. О. та Здоровцева, Л. М. та Федорко, А. С. та Данченко, М. М. та Загорко, Н. П. (2020) Екстракт вівса як технологічний засіб підвищення якості м’яса гусей. Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки, 1 (20). с. 203-212. ISSN 2078-0877

Данченко, О. О. та Кошелев, О. І. та Галько, Т. І. та Ніколаєва, Ю. В. та Яковійчук, О. В. та Здоровцева, Л. М. та Данченко, М. М. (2019) Особливості впливу екстракту вівса посівного на жирнокислотний склад ліпідів м’язових тканин гусей. Науковий журнал "Медична та клінична хімія", 21 (3(80)). с. 301. ISSN ISSN 2410-681Х

Данченко, О. О. та Здоровцева, Л. М. та Данченко, М. М. та Майборода, Д. О. та Коляденко, В. В. та Федорко, А. С. та Гапоненко, Т. М. (2019) Вплив екстракту вівса посівного на псування гарбуза при зберіганні. Праці Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного, 3 (19). с. 200-205. ISSN ISSN 2078-0877

Данченко, О. О. та Яковійчук, О. В. та Здоровцева, Л. М. та Данченко, М. М. та Майборода, Д. О. (2018) Особливості процесів пероксидного окиснення та змін жирнокислотного складу ліпідів сьомги при зберіганні. Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету, 2 (8). ISSN 2220-8674

Демченко, В. О. та Кошелєв, О. І. та Здоровцева, Л. М. та Данченко, М. М. та Яковійчук, О. В. та Галько, Т. І. та Майборода, Д. О. та Шатохіна, А. В. та Міліч, В. М. (2018) Вплив екстракту вівса на процеси ліпопероксидації в тканинах печінки гусей та їхні птерилографічні показники у постнатальному онтогенезі. Сучасний світ як результат антропогенної діяльності: ІІ Всеукр. наук. інтернет-конф. з Міжнар. участю. с. 100-103.

Данченко, О. О. та Кошелев, О. І. та Здоровцева, Л. М. та Данченко, М. М. та Яковійчук, О. В. та Галько, Т. І. та Майборода, Д. О. та Шатохіна, А. В. та Міліч, В. М. (2018) Вплив екстракту вівса на процеси ліпопероксидації тканинах печінки гусей та їхні птерилографічні показники у постнатальному онтогенезі. Сучасний світ як результат антропогенної діяльності: зб. матеріалів ІІ-ї Всеукр. наук. інтернет-конф.. с. 103-105.

Данченко, О. О. та Здоровцева, Л. М. та Данченко, М. М. та Рубан, Г. В. (2018) Особливості впливу вітаміну Е на антиоксидантну активність скелетних м’язів гусей у передзабійному періоді. Аграрна наука та харчові технології, 2 (101). с. 3-13.

Данченко, О. О. та Здоровцева, Л. М. та Пащенко, Ю. П. та Яковійчук, О. В. та Рубан, Г. В. (2014) Тканинна специфічність адаптивної відповіді на оксидативний стрес у гусей. The Ukrainian biochemical journal, 86 (5). с. 231.

Цей список був створений у Thu Apr 18 23:15:11 2024 EEST.