Арабаджи, О. С. та Топалова, О. І. (2018) Трансформація гастрономічного туризму в умовах інтеркультурного міста. Нематеріальна культурна спадщина як сучасний туристичний ресурс: досвід, практики, інновації : тези доповідей ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. фестиваль, (Київ, 25–26 жовт., 2018 р.). с. 343-346.
Text
Арабаджи ОС_Топалова ОІ.pdf Скачати (838kB) |
Резюме
В сучасних умовах трансформації туристичної індустрії та переорієнтації туристичних потоків місто Мелітополь (Запорізька обл.) є визначеною експериментальною площадкою щодо створення та впровадження туристичного продукту інтеркультурного спрямування.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Теми: | G Географія, Антропологія, Рекреація > GV Відпочинок G Географія, Антропологія, Рекреація > GV Відпочинок > GVT Туризм |
Підрозділи: | Природничо-географічний факультет > Кафедра туризму, соціально-економічної географії та краєзнавства |
Користувач, що депонує: | Кафедра географії та туризму |
Дата внесення: | 29 Січ 2020 07:33 |
Останні зміни: | 29 Січ 2020 07:33 |
URI: | http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/8538 |
Виконати (потребує авторізації)
Перегляд елементу |