Данченко, О. О. та Кошелев, О. І. та Галько, Т. І. та Ніколаєва, Ю. В. та Яковійчук, О. В. та Здоровцева, Л. М. та Данченко, М. М. (2019) Особливості впливу екстракту вівса посівного на жирнокислотний склад ліпідів м’язових тканин гусей. Науковий журнал "Медична та клінична хімія", 21 (3(80)). с. 301. ISSN ISSN 2410-681Х
Text
Кошелєв О.І. Особливості впливу екстракту вівса.PDF - Інше Скачати (187kB) |
Резюме
Під час формування контурного пір’я екстракт вівса стимулює включення нейрогуморальних процесів, що спрямовані на підтримку рівноваги ПОЛ↔АОА шляхом зниження ненасиченості жирних кислот ліпідів і, таким чином, суттєво підвищує резистентність клітин до негативного впливу активних форм оксигену.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Теми: | Q Наука > QD Хімія |
Підрозділи: | Хіміко-біологічний факультет > Кафедра екології, загальної біології та раціонального природокористування |
Користувач, що депонує: | Кафедра біології людини та екології |
Дата внесення: | 29 Жов 2019 08:02 |
Останні зміни: | 29 Жов 2019 08:02 |
URI: | http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/7839 |
Виконати (потребує авторізації)
Перегляд елементу |