МДПУ репозиторій

Особливості впливу екстракту вівса посівного на жирнокислотний склад ліпідів м’язових тканин гусей

Данченко, О. О. та Кошелев, О. І. та Галько, Т. І. та Ніколаєва, Ю. В. та Яковійчук, О. В. та Здоровцева, Л. М. та Данченко, М. М. (2019) Особливості впливу екстракту вівса посівного на жирнокислотний склад ліпідів м’язових тканин гусей. Науковий журнал "Медична та клінична хімія", 21 (3(80)). с. 301. ISSN ISSN 2410-681Х

[img] Text
Кошелєв О.І. Особливості впливу екстракту вівса.PDF - Інше

Скачати (187kB)

Резюме

Під час формування контурного пір’я екстракт вівса стимулює включення нейрогуморальних процесів, що спрямовані на підтримку рівноваги ПОЛ↔АОА шляхом зниження ненасиченості жирних кислот ліпідів і, таким чином, суттєво підвищує резистентність клітин до негативного впливу активних форм оксигену.

Тип елементу : Стаття
Теми: Q Наука > QD Хімія
Підрозділи: Хіміко-біологічний факультет > Кафедра екології, загальної біології та раціонального природокористування
Користувач, що депонує: Кафедра біології людини та екології
Дата внесення: 29 Жов 2019 08:02
Останні зміни: 29 Жов 2019 08:02
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/7839

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу