Грибова, Д. В. (2014) Формування платоспроможного попиту та товарної пропозиції на овочеву продукцію. Ефективна економіка (2). с. 45-47. ISSN 2307-2105
Text
efek_2014_2_25.pdf Скачати (160kB) |
Резюме
Широке застосування прогресивних технологій обробки овочевої продукції стримується недостатнім розвитком матеріальної бази, відсутністю стабільних економічних механізмів функціонування галузі. В умовах кризи додатково виникла проблема відсутності планування і державного регулювання, що призводить до надвиробництва овочевої продукції в одних регіонах і недоліку в інших. Завданням даної статті є розробка пропозицій щодо формування платоспроможного попиту та товарної пропозиції на овочеву продукцію. Дослідження показали, що об’єми споживання овочевої продукції значно збільшилися. Великий розрив у цінах, особливо в післязбиральний період, можна пояснити тим, що частину овочів на ринок поставляють домогосподарства населення. При відсутності організованого збуту вони реалізують овочі через посередників, що істотно підвищує їхню ціну. В процесі дослідження біла зроблена оцінка думок і відносин споживачів в АР Крим щодо цільових категорій овочевої продукції. У завдання дослідження входило визначення зразкового розміру доступного ринку овочевої продукції в АР Крим, існуючої структури ринку, споживчих сегментів ринку, думок і переваг покупців щодо якості, асортименту, характеристик свіжої та переробленої продукції.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Теми: | H Суспільні науки > HC Економічна історія і становище H Суспільні науки > HG Фінанси |
Підрозділи: | Факультет інформатики, математики та економіки > Кафедра управління та адміністрування |
Користувач, що депонує: | Кафедра управління та адміністрування |
Дата внесення: | 11 Вер 2019 11:58 |
Останні зміни: | 02 Жов 2019 05:52 |
URI: | http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/6482 |
Виконати (потребує авторізації)
Перегляд елементу |