МДПУ репозиторій

Вплив екстракту вівса на процеси ліпопероксидації тканинах печінки гусей та їхні птерилографічні показники у постнатальному онтогенезі

Данченко, О. О. та Кошелев, О. І. та Здоровцева, Л. М. та Данченко, М. М. та Яковійчук, О. В. та Галько, Т. І. та Майборода, Д. О. та Шатохіна, А. В. та Міліч, В. М. (2018) Вплив екстракту вівса на процеси ліпопероксидації тканинах печінки гусей та їхні птерилографічні показники у постнатальному онтогенезі. Сучасний світ як результат антропогенної діяльності: зб. матеріалів ІІ-ї Всеукр. наук. інтернет-конф.. с. 103-105.

[img] Text
КАИ Вплив екстракту вівса.PDF

Скачати (217kB)

Резюме

Згодовування природних антиоксидантних домішок має цілий ряд переваг перед традиційними синтетичними вітамінами антиоксидантної групи. Вони загальнодоступні, побічні ефекти мінімальні, добре переносяться. Метою даної роботи було з’ясування впливу екстракту вівса посівного Avéna satíva на стан прооксидантно-антиоксидантної рівноваги в тканинах печінки гусей породи Легарт та процеси росту і формування пір’я.

Тип елементу : Стаття
Теми: Q Наука > QD Хімія
Q Наука > QL Зоологія
Підрозділи: Хіміко-біологічний факультет > Кафедра екології, загальної біології та раціонального природокористування
Користувач, що депонує: Кафедра біології людини та екології
Дата внесення: 30 Лип 2019 12:12
Останні зміни: 02 Жов 2019 05:51
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/5905

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу