МДПУ репозиторій

Вплив екстракту вівса на процеси ліпопероксидації в тканинах печінки гусей та їхні птерилографічні показники у постнатальному онтогенезі

Демченко, В. О. та Кошелєв, О. І. та Здоровцева, Л. М. та Данченко, М. М. та Яковійчук, О. В. та Галько, Т. І. та Майборода, Д. О. та Шатохіна, А. В. та Міліч, В. М. (2018) Вплив екстракту вівса на процеси ліпопероксидації в тканинах печінки гусей та їхні птерилографічні показники у постнатальному онтогенезі. Сучасний світ як результат антропогенної діяльності: ІІ Всеукр. наук. інтернет-конф. з Міжнар. участю. с. 100-103.

[img] Text
К.А.И. Вплив екстракту вівса....PDF

Скачати (1MB)

Резюме

Екстракт вівса посівного, в запропонованій схемі застосування, стабілізує прооксидантно-антиоксидантну рівновагу в тканинах печінки гусей. У подальших дослідженнях, поруч з класичною схемою застосування екстрактувівса з метою підвищення показниківпромислового гусівництва, пропонується провести більш разгорнутий експеримент на диких видах птахів у дичинорозплідниках.

Тип елементу : Стаття
Теми: Q Наука > QD Хімія
Q Наука > QL Зоологія
S Сільське господарство > SF Тваринництво
Підрозділи: Хіміко-біологічний факультет > Кафедра екології, загальної біології та раціонального природокористування
Користувач, що депонує: Кафедра біології людини та екології
Дата внесення: 21 Серп 2019 13:07
Останні зміни: 02 Жов 2019 05:51
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/5869

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу