Демченко, В. О. та Кошелєв, О. І. та Здоровцева, Л. М. та Данченко, М. М. та Яковійчук, О. В. та Галько, Т. І. та Майборода, Д. О. та Шатохіна, А. В. та Міліч, В. М. (2018) Вплив екстракту вівса на процеси ліпопероксидації в тканинах печінки гусей та їхні птерилографічні показники у постнатальному онтогенезі. Сучасний світ як результат антропогенної діяльності: ІІ Всеукр. наук. інтернет-конф. з Міжнар. участю. с. 100-103.
Text
К.А.И. Вплив екстракту вівса....PDF Скачати (1MB) |
Резюме
Екстракт вівса посівного, в запропонованій схемі застосування, стабілізує прооксидантно-антиоксидантну рівновагу в тканинах печінки гусей. У подальших дослідженнях, поруч з класичною схемою застосування екстрактувівса з метою підвищення показниківпромислового гусівництва, пропонується провести більш разгорнутий експеримент на диких видах птахів у дичинорозплідниках.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Теми: | Q Наука > QD Хімія Q Наука > QL Зоологія S Сільське господарство > SF Тваринництво |
Підрозділи: | Хіміко-біологічний факультет > Кафедра екології, загальної біології та раціонального природокористування |
Користувач, що депонує: | Кафедра біології людини та екології |
Дата внесення: | 21 Серп 2019 13:07 |
Останні зміни: | 02 Жов 2019 05:51 |
URI: | http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/5869 |
Виконати (потребує авторізації)
Перегляд елементу |