MDPU Repository

Development of fruit diseases of microbial origin during storage at treatment with antioxidant compositions

Serdyuk, M. and Stepanenko, D. and Priss, О. and Kopylova, T. and Gaprindashvili, N. and Kulik, А. and Atanasova, V. and Kashkano, М. and Kozonova, J. (2017) Development of fruit diseases of microbial origin during storage at treatment with antioxidant compositions. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. pp. 45-51. ISSN 1729-3774

[img] Text
Копылова Scopus.pdf

Download (890kB)

Abstract

Встановлено, що досліджува- ні антиоксидантні композиції при- гнічували розвиток епіфітних мікро- організмів на поверхні плодів протя- гом зберігання. Було зафіксовано під- вищення їх стрес-толерантності. Результати експерименту доводять зменшення рівня щодобових втрат від мікробіологічних захворювань у 2…3,5 разів. Найбільший позитивний ефект при зберіганні усіх видів плодів був отриманий при обробці компози- цією на основі дистинолу і лецитину

Item Type: Article
Subjects: S Сільське господарство > SB Рослинні культури
Divisions: Хіміко-біологічний факультет > Кафедра екологічної безпеки та раціонального природокористування
Depositing User: Кафедра екології та зоології
Date Deposited: 15 Jul 2019 08:47
Last Modified: 15 Jul 2019 08:47
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/5530

Actions (login required)

View Item View Item