Serdyuk, M. та Stepanenko, D. та Priss, О. та Kopylova, T. та Gaprindashvili, N. та Kulik, А. та Atanasova, V. та Kashkano, М. та Kozonova, J. (2017) Development of fruit diseases of microbial origin during storage at treatment with antioxidant compositions. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. с. 45-51. ISSN 1729-3774
Text
Копылова Scopus.pdf Скачати (890kB) |
Резюме
Встановлено, що досліджува- ні антиоксидантні композиції при- гнічували розвиток епіфітних мікро- організмів на поверхні плодів протя- гом зберігання. Було зафіксовано під- вищення їх стрес-толерантності. Результати експерименту доводять зменшення рівня щодобових втрат від мікробіологічних захворювань у 2…3,5 разів. Найбільший позитивний ефект при зберіганні усіх видів плодів був отриманий при обробці компози- цією на основі дистинолу і лецитину
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Теми: | S Сільське господарство > SB Рослинні культури |
Підрозділи: | Хіміко-біологічний факультет > Кафедра екології, загальної біології та раціонального природокористування |
Користувач, що депонує: | Кафедра біології людини та екології |
Дата внесення: | 15 Лип 2019 08:47 |
Останні зміни: | 02 Жов 2019 05:51 |
URI: | http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/5530 |
Виконати (потребує авторізації)
Перегляд елементу |