МДПУ репозиторій

Development of fruit diseases of microbial origin during storage at treatment with antioxidant compositions

Serdyuk, M. та Stepanenko, D. та Priss, О. та Kopylova, T. та Gaprindashvili, N. та Kulik, А. та Atanasova, V. та Kashkano, М. та Kozonova, J. (2017) Development of fruit diseases of microbial origin during storage at treatment with antioxidant compositions. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. с. 45-51. ISSN 1729-3774

[img] Text
Копылова Scopus.pdf

Скачати (890kB)

Резюме

Встановлено, що досліджува- ні антиоксидантні композиції при- гнічували розвиток епіфітних мікро- організмів на поверхні плодів протя- гом зберігання. Було зафіксовано під- вищення їх стрес-толерантності. Результати експерименту доводять зменшення рівня щодобових втрат від мікробіологічних захворювань у 2…3,5 разів. Найбільший позитивний ефект при зберіганні усіх видів плодів був отриманий при обробці компози- цією на основі дистинолу і лецитину

Тип елементу : Стаття
Теми: S Сільське господарство > SB Рослинні культури
Підрозділи: Хіміко-біологічний факультет > Кафедра екології, загальної біології та раціонального природокористування
Користувач, що депонує: Кафедра біології людини та екології
Дата внесення: 15 Лип 2019 08:47
Останні зміни: 02 Жов 2019 05:51
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/5530

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу