МДПУ репозиторій

Методи оцінки конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції

Стельник, Д. В. (2016) Методи оцінки конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції. Вісник НТУ "ХПІ Актуальні проблеми управління та фінансово-господарської діяльності підприємства" (24). с. 109-112. ISSN 2304 621Х

[img] Text
vestnik_KhPI_2016_24_Stelnyk_Metody.pdf

Скачати (550kB)

Резюме

В статті обґрунтована необхідність підвищення конкурентоспроможності вітчизняної сільськогосподарської продукції. Розглянуто та систематизовано існуючі методи оцінки конкурентоспроможності продукції. Визначено параметри та показники конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції.

Тип елементу : Стаття
Теми: H Суспільні науки > HB Економічна теорія
Підрозділи: Учасники-партнери репозиторію МДПУ
Користувач, що депонує: Depositor
Дата внесення: 22 Трав 2018 13:12
Останні зміни: 02 Жов 2019 05:52
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/1786

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу