Коваленко, А. (2017) Особливості «кулінарної прози» в системі жанрів масової літератури. Роль освіти у формуванні життєвих цінностей молоді: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. студентів і молодих учених (м. Мелітополь, 8 грудня 2017 р.). с. 161-163.
Text
161-163_Коваленко_Анастасия.pdf Скачати (188kB) |
Резюме
«Кулінарна проза» на сьогодні виокремилась як жанр, що поєднує в собі публіцистичну літературу та художню. Значне місце в натуралістичних та дещо імпресіоністичних гастрономічних описах займає глибокий ліричний струмінь, пов’язаний із зображенням людських стосунків і повсякдення. Наголошено на тому, що саме такі особливості «кулінарної прози» заклала в українській літературі своїм твором «Фуршет» М. Матіос. Ключові слова: масова література, сучасність, поезія, художність, проблематика, образність.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Теми: | P Мова та література > PN Література (Загальне) |
Підрозділи: | Учасники-партнери репозиторію МДПУ |
Користувач, що депонує: | Кафедра української і зарубіжної літератури |
Дата внесення: | 21 Трав 2018 10:26 |
Останні зміни: | 02 Жов 2019 05:51 |
URI: | http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/1761 |
Виконати (потребує авторізації)
Перегляд елементу |