МДПУ репозиторій

Особливості «кулінарної прози» в системі жанрів масової літератури

Коваленко, А. (2017) Особливості «кулінарної прози» в системі жанрів масової літератури. Роль освіти у формуванні життєвих цінностей молоді: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. студентів і молодих учених (м. Мелітополь, 8 грудня 2017 р.). с. 161-163.

[img] Text
161-163_Коваленко_Анастасия.pdf

Скачати (188kB)

Резюме

«Кулінарна проза» на сьогодні виокремилась як жанр, що поєднує в собі публіцистичну літературу та художню. Значне місце в натуралістичних та дещо імпресіоністичних гастрономічних описах займає глибокий ліричний струмінь, пов’язаний із зображенням людських стосунків і повсякдення. Наголошено на тому, що саме такі особливості «кулінарної прози» заклала в українській літературі своїм твором «Фуршет» М. Матіос. Ключові слова: масова література, сучасність, поезія, художність, проблематика, образність.

Тип елементу : Стаття
Теми: P Мова та література > PN Література (Загальне)
Підрозділи: Учасники-партнери репозиторію МДПУ
Користувач, що депонує: Кафедра української і зарубіжної літератури
Дата внесення: 21 Трав 2018 10:26
Останні зміни: 02 Жов 2019 05:51
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/1761

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу