МДПУ репозиторій

Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Система оздоровчо-спортивної роботи в університетах США (на прикладі університету центрального Арканзасу)"

Луценко, Іван Валерійович (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Система оздоровчо-спортивної роботи в університетах США (на прикладі університету центрального Арканзасу)". Запоріжжя.

[img] Text
МР_Луценко І.В. Демо.pdf

Скачати (214kB)

Резюме

В роботі досліджено специфіку процесу фізичного виховання студентської молоді в університетах США; проаналізовано форми та специфіку внутрішньо-університетських змагання в університеті центрального Арканзасу, як фактор самовдосконалення молоді засобами фізичного виховання. В університетах США не існує як такої дисципліни «Фізичне виховання», замість цього студенти мають можливість займатися у спортивних секціях або індивідуально. Для таких занять використовується потужна матеріальна база та передбачене значне фінансування, яке складається з щосеместрових внесків студентів, спонсорських коштів, університетського фінансування. Секційні заняття не є стандартними, а визначаються побажаннями та захопленнями студентів. Центр оздоровлення студентів УЦА презентує широкий спектр різних тренувальних і загальних програм для оздоровлення, які розраховані на різний рівень фізичного стану студентів, викладачів та співробітників. Пропонується велика кількість фізкультурно-оздоровчих програм, які забезпечують системний та поступовий розвиток фізичного стану, підвищення спортивної майстерності, розвиток лідерських якостей. Наявні оздоровчі програми: водні види; фітнес; внутрішньо-університетські змагання. Програма «Внутрішньо-університетських змагань» чітко структурована і передбачає індивідуальні, парні та командні види для юнаків та дівчат, а також охоплює як традиційні види спорту, так і нетрадиційні.

Тип елементу : Інший
Теми: E Історія Америки > E151 Сполучені Штати (Загальне)
L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB2300 Вища освіта
Q Наука > Q Наука (Загальне)
R Медицина > RA Суспільні аспекти медицини > RA0421 Охорона здоров'я. Гігієна. Профілактична медицина
Підрозділи: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти > Кафедра теорії і методики фізичного виховання та спортивних дисциплін
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти > Кафедра теорії і методики фізичного виховання та спортивних дисциплін
Користувач, що депонує: професор Тетяна Євгенівна / Т.Є. Христова
Дата внесення: 25 Трав 2024 15:33
Останні зміни: 25 Трав 2024 15:33
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/13660

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу