МДПУ репозиторій

Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Фізичне виховання дітей 5-7 років у спортивних установах США"

Литвиненко, Сергій Вікторович (2023) Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" на тему "Фізичне виховання дітей 5-7 років у спортивних установах США". Запоріжжя.

[img] Text
МР_Литвиненко Демо.pdf

Скачати (255kB)

Резюме

У роботі проведено дослідження організаційно-методичних основ фізичного виховання дітей 5-7 років у спортивно-оздоровчих установах США. Схарактеризовано суттєвий вплив фізичне виховання на формування здорового організму дитини, що насамперед стосується розвитку рухових умінь і навичок, формування рухової активності, удосконалення фізичних якостей, рухової підготовленості й фізичної готовності до життя, збільшення і розширення їх фізичних можливостей. Відмічається наявний позитивний вплив, моральна й естетична насолода, зростання рівня фізичної придатності дитячого організму та рівня енергетичних витрат, виховання позитивного ставлення до активного способу життя й прищеплюється звичка до нього. Дискутується думка щодо підвищення рівня академічних успіхів. Досліджено, що федеральні нормативні документи США спрямовані на турботу про здоров’я усіх прошарків населення; підтримку суспільного порядку; національного престижу. Схарактеризовано вагому позитивну роль громадських організацій США у фізичному вихованні дітей та особливості фізичного виховання дітей 5-7 років у спортивно-оздоровчих установах США. Досліджено важливість ролі родини у фізичному вихованні американських дітей 5-7 років: понад 80% батьків бажають, щоб дитина відвідувала позашкільні спортивно-оздоровчі установи. Обґрунтовано висновки, що основне завдання схарактеризованих методик полягає у підготовці дітей до життя, до конкурентної боротьби, до дій в екстремальних ситуаціях.

Тип елементу : Інший
Теми: E Історія Америки > E151 Сполучені Штати (Загальне)
L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB1501 Початкова освіта
Q Наука > Q Наука (Загальне)
R Медицина > RA Суспільні аспекти медицини > RA0421 Охорона здоров'я. Гігієна. Профілактична медицина
Підрозділи: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти > Кафедра теорії і методики фізичного виховання та спортивних дисциплін
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти > Кафедра теорії і методики фізичного виховання та спортивних дисциплін
Користувач, що депонує: професор Тетяна Євгенівна / Т.Є. Христова
Дата внесення: 25 Трав 2024 15:33
Останні зміни: 25 Трав 2024 15:33
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/13659

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу